İlkten yağmur olarak başladı, şimdi kky yağıyor.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kamerayı açmak için hazırım en az bir kky şeklinde yağış olursa video çekeceğim hafif bir yağış olmayacak orta kuvvet belki sarıya denk gelirsem kuvvetli.
-
uğraması için nasıl totem yapsamm
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sana demiştim kocaelinin güneyi şanslı diye belki ucundan alırsın da demiştim.
-
Sarı kütle geliyor, ayrıca sıcaklık yarım saat öncekinden daha makul kar için.. Bakalım yoğun saf kar mı yapar kky, sulu kar mı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ama ben hayret ettim, kar için sınırda sistemlerde her seferinde gölcükte dewpoint sorunu oluşurdu İstanbul çoşardı. İlk defa sınırda sistemde dewpointin uygun olduğuna şahit oldum gölcük için.
-
Duyda inanma demişler
Yalan yok karla karışık yağdı bir kaç dakika
-
Gölcükte miiii
😅😅😅😅😅
-
Gol haberi karla karışık yağmur yağıyor gölcükte
-
80 rakımdayım önemli değil

Üstad yağış olsaydı emin ol sulu kar görürdün hazır sabit 4-5 derece hava sıcaklığının üzerine yağış gelseydi anlık sıcaklık düşüşü sayesinde kopardınız.
-
Seyirlik olur zaten olsada
Biliyorum ama kasım ayı için efsane sistem bence.
-
Pazartesi kar sınırı 200 e düşüyor ama yağış yok
Ama güney Kocaeli kopacak 😎
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bu arada pazartesi 5 derece sıcaklıkta İstanbul güneşliyken, kocaelinin güney ilçelerinde hafif yağış geçişleri olacak saat 15-16 civarına kadar hava kapalı olur sonrası güneş batmaya başlarken hava açar ve şiddetli ayaz başlar.
-
Çoğu model pazartesi öğleden sonraya kadar Kocaelinin güney kesimlerinde kar yağışı olur demiş,
Örneklerden birisi
Tam ortada olmam dışında sorun yok🫡
Kenarından köşesinden bir şeyler kaparsın. Belki daha fazlası
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunu da atayım
Kocaelinin güneyi daha şanslı benden demesi..