Streamable Video
streamable.com
Kocaeliye kısa süreli yağış yaklaşıyor..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur
Kocaeliye kısa süreli yağış yaklaşıyor..
Lodos fırtınası var Yusuf, hava bu yüzden ısınır.
Biliyorum, o yüzden yarın üşürüz diye belirttim ya🙃😀
Basınç düşüyormuş, sistem yaklaşıyor. Hatta sisteme girdik bile Fırtınamız başladı ama henüz hava soğumadı. Yarın bol bol üşürüz artık
Yıllardan beri modellerde ciddi bir şey görünmediği her zamanda medyada yok kar yağacak, yok sel olacak diye asılsız haberler yapılıyor. Bu haberleri kimler yaptırıyor bilmiyorum ama meteoroloji forumlarında gizlice casusluk ettikleri bayağı belli. Ve bizim elimizden hiç bir şey gelmiyor. Bu haberleri yaptıranların amacı kesin olarak meteoroloji biliminin itibarını zedelemek ve biz hiç bir şey yapmıyoruz!!!!
Her camianın ayrı bir değişiği var🙃
Lise serserisiyseniz belli etmeyin, ilk defa gördüm bu aymazlığı ama tam gördüm..
Modellerde şuan 25 km civarı lodos rüzgarı olması lazım, ama gölcükte basbayağı kısmen kuvvetli esiyor cam uğulduyor.
İyi akşamlar.
Oturduğum yerin manzarası..
Lodos hafiften gücünü arttırdı, sistem yavaş yavaş, sinsi sinsi kendini hissettirmeden geliyor..
Bu arada yukarıdaki cümlem meteoroloji camiasında, uzman olma niteliği taşımıyor. Sadece lakap anlamında üstat rütbesi talep ediyorum.
Benim rütbemide üstat olarak adlandırırsınız artık. (😀)
İyi akşamlar 🌸 . Soğuk havayı sevip hep hasta olanlar 🤦🏻♀️
Oo sadet hanım, hoş gelmişsiniz sefalar getirdiniz. 🙃
Kocaelide dahi kar beklemeyenlere inanmayın, öncelikle evet İstanbulda pazartesi gecesi çoğunlukla yağış yok. Ama özellikle Anadolu yakasının yağış yakalama şansı var deniz etkisi kar yağışlarının ufak parçalarını yakalayabilirsiniz. Gözlerinin önünde modele yansıyan deniz etkisi yağışları nasıl görmüyorlar anlam veremiyorum. Kocaelide pazartesi gecesi görsel show var bir ihtimal İstanbulun Anadolu yakasıda bu eğlenceye katılabilir bu yazdıklarım burada kalsın kar beklemeyenlere soracağım.