Sinan başkan bakar Yusuf,bizi aşar o iş
TL diyince gerçek para sandım, ilk düşündüğümde gitti paralar dedim tabii 5 sn sürdü bu düşünce 🙃
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan başkan bakar Yusuf,bizi aşar o iş
TL diyince gerçek para sandım, ilk düşündüğümde gitti paralar dedim tabii 5 sn sürdü bu düşünce 🙃
Gözüme çarptı bir üyelik satın aldım ama ne oldu şimdi bilmiyorum
Arkadaşlar. Rica ediyorum herhangi bir kişi ,kurum veya herhangi bir sayfa hakkında iyi kötü herhangi bir şey yazmayın. Hobi için eğlence için buradayız. Ortamımızı bozmadan yazmaya dikkat edelim . İyi forumlar 🤗
Ben diyeceğimi dedim kardeşim, Eyvallah.
Hele hele Sinan abi bizim film tavsiyeleri işi ne oldu, 🙃
15 dakika bakkala gidip geldim, karayel yüzüme vura vura bir hal etti beni, kulaklarım yüzüm burnum pert soğuktan..
Genel uyarımı yaptım 🙃😀😀
8-9 derece sıcaklıkta 120 km karayel yemek.. Düşünemiyorum hissedilen olarak vahşi bir sıcaklık olacak gibi
Ayrıca anket oluşturma hakkım zamanında elimden alınmıştı, yetkiyi yeniden Verirseniz iyi işler çıkaracağız.
Ay eski anketlerime baktım, gülmekten öldüm 😀🙃
Artık sonbahar modundan çıkıp kış moduna geçeceğiz. Buda demek oluyor ki, gündüz güneşli olsa bile 20 dereceyi görmeyecek sıcaklıklarımızla beraber kuvvetli ayazlar kapıda.
Kış mevsiminindeyken nem oranı kimsenin dikkatini çekmiyor ama özellikle hissedilen anlamında sıcaklığı oldukça düşük hissettirebilen bir şeydir nem...
Kar yağdığı zaman nem oranı düşüyor ve hava her ne kadar soğuk olsa da üstünde mont ve kazakla fazla üşümüyorsun en azından kendi deneyimlerim sonucu öyle..
Havaforum ile aranız neden bozuk bilmiyorum ama bende fazlasıyla huylandım foruma. Kurallar konusunda bazılarına kıyak geçmeler felan bir sürü haksızlıklara sebep oldular..
Akşamın şu saatinde sıcaklığa bakın
Heyecanlı şekilde rekor takibi yapan arkadaşları hiç bir zaman anlayamayacağım. Olmaması gereken havalar var iken bu bir görgüsüzlüktür. Rekordan elbet bahsedebiliriz ama güle oynaya rekor var diyenlere kızıyorum sadece
Bu güneyin hiç bir şeyimi hayırlı olmaz be.. Sabahtan beri başımın içine etti lodos..