Bugün çok güzel yağış var ama işte bir kere ile bitmiyor bir iş. Artık uzun süre üst üste yağmurlar almamız lazım ki barajlar da ciddi artış olsun ama nerdeeee bir gün güzel yağdımı hooop yine uzun süre yağış yok.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
En kurak aylara yaz ayları dışında eylül, ekim, ve kasımıda ekleyip, en yağışlı aylara Aralık, ocak, şubat, mart, nisan, mayıs, ve haziran diyen birisi var Twitterda ne düşünüyorsunuz?
-
Xiaomi mi 11t prom hayırlı olsun yirmi bin tl
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İyi akşamlar.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
1 saat erken kalkıp 1 saat daha uyuyacağım alarmı öyle ayarladım🙃
-
Hay gözünü seveyim senin,,
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Geceleri çok soğuk görünüyor, güneş batmaya başlayınca sıkı giyinilmeli..
-
Kakule aromalı kaçak Çay kim ister 🙃
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
meteoroloji üstadıstreamable.com😂
-
Havadan uzun süredir ses seda yok, hiç bir şeyi ruhu duymuyor atmosferin son zamanlarda. Havalar o kadar sıkıcı ki kendimi camdan aşağı atacağım. Bu ne sıkıcı bir dönemmiş yahu? 🙃
-
Dikkat fazlalığı olmasın yosun
Dikkatım dağınık ama bazı konularda hakkını veriyorum demek ki.
-
Hayırlı geceler herkese
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Dikkat eksikliğimden dolayı ilkte bükülmüş çatal ve kaşık olarak algıladım sonra kuş olarak gördüm
-
New version (kulaklıkla daha net)
Streamable Videostreamable.com -
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Hayırlı akşamlar herkese
Buda akşam güzelliği olsun
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok sevimli, onu gördüğüm yerde seveceğimi söyle.
-
Hayat beni çok değiştirdi filimlerde arada kaynadı
Hayatta beni çok zorladı, değiştim. Eskiden güldürdüğüm insanları artık güldüremiyorum.