İddiamın üstüne kaşeyide basarım.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ay sonu sonbahar geliyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ne kadar mantıklı bilmiyorum ama yarın deniz üzerinde bulunan +8 850 hpa sıcaklığı poyrazı olduğundan daha serin estirebilir😂
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Çocukken ne gülümsermişim..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
-
Bu videoyu çektiğim için utanıyorum hala.. 😂
Harici İçerik youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Üzerime ince yorgan örttüm üşüdüm hafiften..
-
-
Kendimi bildim bileli en çok sıkıldığım dönem ağustos sonu ve eylül 3. Hafta arası dönemidir.
Bu tarihlerde sonbahar ve kış özlememim tavan eder. Haziran ve temmuz dönemi boyunca motivasyonum güzel oluyor...
Her şey zaten bende sonlara doğru sıkmaya başlıyor. Başlarda motivasyonumu koruyorum iş bitimine yakın sıkılmaya başlıyorum, benim kendimi bu konuda geliştirmem lazım fakat bir an önce bu sonlara doğru sabırsız olmamın kaynağını bulmam lazım..
-
-