Kaptan y.osun emojisini foruma eklemeyi kim akıl etti😂
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Önceki kış sezonu hallerim..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
-
-
İyi geceler, yeni favorim oldu bu video. Uyumak için açarım genelde
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
-
Geçmiş olsun Yusuf.. Kaşınır da , terler de ..Biraz idare et.. Kaşınmasi iyidir, iyileşmeye delalettir.
Kaşınmaya başladı bayağı dediğin gibi...
-
İyi akşamlar hs.. Iyiki şu gece varmış kafa dinliyorum.. Çok büyük lütuf 🙃
-
Geçmiş olsun Yusuf.. Kaşınır da , terler de ..Biraz idare et.. Kaşınmasi iyidir, iyileşmeye delalettir.
Kaşıntı yok, kolu uygun olmayan bir yere hareket ettirdiğim anda saniyelik bir zonklama oluyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 3 gün önce sağ kol bileğime cam girmesi sebebiyle bileğimin arkasına zımba ile dikiş atıldı. Allah'tan uyuşturdularda orayı iğneyle acıyı hissetmedim. Fakat elimdeki bez alçı oldukça rahatsız ediyor ve hafif bir ağrı mevcut. Gece Sağa sola dönüyorum sabaha karşı anca uyuyorum.
-
Hayırlı geceler, hayırlı Cumalar herkese..
dark and cold Yusuf değişim de etmedin paylaşımını..Sayfa bulunamadı der ilk attığın andan itibaren
Çözümünün olmadığını düşündüm o sebepten değişim yapmaya kalkmadım, linke tıklarsan abi içeriği Twitter içerisinde görüntüleyebilirsin.
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
İyi öğlenler
yavaş yavaş hazırlık yapın bizim sezon yaklaşıyor, malum mevsimden kurtulmak üzereyiz.