İyi akşamlar bugün kuaförde bayağı işim vardı.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
İçerisinde bulunduğumuz yaz mevsiminin fanteziside bir ilginç, çoğu şehir yanarken İstanbul'un hala nispeten serin kalmasına ek virga geçişleri oluyor.. çok ilginç strateji...
-
Daha m meteorolojik bilgilerimi ölçmeden notumu veren varmış 😜
-
Arabistan bile Adana'dan daha serin şuan.
-
Bir suçu uzun süre işleyip cezasız kalabilmek büyük bir zeka, ya da avantaj gerektirir. Unutmayın ki; tarihte zalimlerin hükmü ufak spoilerler ile sona ermiştir
-
Zaman niye bu kadar hızlı geçer anlam veremiyorum, erken yatmama rağmen 4-5 saat uyumuş gibi hissediyorum. Bu işin içinde tuhaf şeyler var. Birileri çaktırmadan saatlerle mi oynadı ne.
-
Biraz önce sıcak suyun altında duş aldım, duş bitiminde ayna karşısına geçtim ve kendime baktım saçlarımdan damlayan su ile gözlerimin içine baktım.. anlık odaklanmalar gerçekten insana bazen manasızca iyi gelebiliyor.. Ah biraz önce musluğu tam kapatmamışım. Su damlıyordu yere.. Ama.. Ama.. bir gariplik vardı.. sanki. bir su bana sakinleşmem ve büyük zaferleri göreceğimi mi söylüyordu? Ahhh sadece doğa tutkunluğumdan doğan manasız düşünceler.. ama, ya gerçekse
İyi akşamlar havalarınsesi
-
Anlık..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İstanbul 'da da kuvvetli rüzgar etkili bugün.
Biliyorum.
-
25c, kapalı, ve kuzeyli rüzgarlarla beraber sonbahara yatkın bir havayla karşı karşıyayız...
-
Aldığım duyumlara göre İstanbulda hava esmeye başlamış.
-
Bugünkü lodos kaynaklı baş ağrımdan dolayı, artık bu seneki yaz mevsimine karşı sabrım kalmamıştır.
-
Şu yaz bir hayırlısıyla biteydi de bir şuurumuz yerine gelseydi arkadaşım ya
-
Depremin 11.günü tasindigimiz yazlıktan dün itibariyle taşındık. İnsanın kendi evi , kendi köyü, kendi toprakları gibisi yok gerçekten. Her ne kadar çevrede hiç ev dahi olmasa ,tanıdığımız insanlar,tanıdığımız yerler , ait olduğun yer olarak hissetmek çok ayrı.
Ben bunu whisper abime çok anlattım, 6 günlüğüne Mersin'e gittim 12 saat sonra moralim bozuldu, hiç keyif almıyordum.
-
Aslında rahatlamak için sonbaharı beklemeye gerek yok, Ağustos sonu kuzeydeki soğuklar güçlenmeye başlayınca doğal olarak Eylül 1. Ve 2 hafta döneminde az ya da çokta olsa serin atakların sıklılığı artacak, doğal olarak yine sıcakta olsa büyük oranda rahatlayacağız. Zaten Eylül 3. Ve 4 haftadan itibaren (çoğunlukla) üşüten bir hava oluyor kısa kollu kıyafetlerle gezemiyoruz.