Geçici olarak, arabistan iklimine dönüştü ülke.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Gündüz nem fazla olamadığı için bunalmıyordum ama şimdi nem yüzde 70 in üzerinde ve 27 derece, panik atak oldum hafiften imdat 😬
-
-
Bugün nem çok yüksek değildi sıcaklıkta öyle, bu gece son kez rahat uyuruz herhalde.
-
Bu dünyanın döngüsü şu, bir üstteki sürekli bir alttakini küçük düşürür, ama en üstteki herkesi küçük görür. O en üsttekilerde günümüzde olan olayların en büyük sorumlusu, dünyaya hain planlar yapıyorlar. Yanii biri beni küçük görür, ama sende bir üstteki için bir ahmaksındır.
-
Hava şuan tam anlamıyla mükemmel 20-25 dakika önce yağan yağmurla Beraber sıcaklık iyice düştü arada kuzeyli rüzgar esiyor evin içine giren hava neredeyse üşütüyor insanı.
-
Ya 16-17 temmuz çok kötü korkunç sıradan bir gün olmayacak, gibi. Yazı en seven kişi bile illalah edecek diyim size. Can kayıpları felanda olur sıcaktan herhalde
-
Yaz mevsiminde genelde sıcağın suçu olmuyor ne yapıyorsa nem yapıyor.
-
Bu haberler yine bir şeyler fısıldamaya başladı yok sıcaklık rekorları kırılacak, yok sivrisinek artışı patlaması. Çok kötü bir şeyler hissediyorum yine ama hadi hayırlısı çok ilginç
-
Sırf bir Mersin'in sıcağına psikolojimi emanet ettim, bu kadar Diyorum. Yeter artık ya
-
Allah'ım Allah'ım, sen günahlarımı affet mahvoldum nemden bu nedir böyle yüce Rabbim
-
İmdat kurtarın beni bu Mersin'den. Çok zorlanıyorum sıcaktan.
-
Şuan mersindeyiz sıcaklık konusunda çok küçümseniyor şu sıralar, ama size yemin ediyorum o sıcaklık yanıltıcı gibi bir şey resmen şehir nemden Allah'a emanet olmuş bedava hamam isteyenler Mersin veya adanaya direkt hemen...
-
Her ne kadar her mevsim gerekli olsa da bende mevcut olan psikolojik sorunlar sebebiyle bana en çok zihinsel zarar veren mevsim yaz mevsimidir. O kadar derdin arasına birde sıcak hava ekleniyor, evin içerisinde ter dökmekten bir hal oluyorum. Moralime olumsuz etki ediyor.