Bu forumdan aldığım koku bir başka, huzur veriyor.
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
İyi günler mezuniyet töreni kıyafetlerimi giydim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Doğum günün kutlu olsun Yusuf
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hepinize teşekkürler.
-
İstanbul tarafı sprey yağış alırken Kocaeli Gölcük nemden bunalıyor, 22 derece ama basık bir hava var nemden sinirlerim bozuldu, nasıl bir nemse artık 32 derece gibi hissediyorum.
-
28.3 dereceyle hafif bir sıcak var Gölcükte, aylar sonra ilk defa terledim.
-
sistemin potansiyeline göre haddinden fazla bir güçlü kütle gebze'ye ilerliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Beni pubg mobilden ekleyin birlikte oynayalım, üstelik zengin hesabımı görürsünüz. İsteği gönderdiğiniz zaman sizin olduğunuzu anlamam ihtimaline karşı buraya oyundami kullanıcı adınızı yazarsınız iyi akşamlar.
ID'IM: 44688304
-
Bugün Thor çekiciyle kocaeliye inecek
-
Geçmiş olsun Yusuf
Eyvallah abi, ne kadarda üşengecim değil mi? eğilipte elimle çıkarmıyorum ayakkabıyı 😂
-
Ayakkabımı ayağımla çıkartmaya çalışırken tırnağımı kopartacaktım az kalsın. Tam iyice zorlarken kontrolü kaybedip yukarı fırladı ayağım o sırada tırnağımda sıyrıldı. İlk anlar çok canım acıdı şuan ise alev alev yanıyor.
-
Yarın öğleden sonraya kalmadan İstanbul'da hava 🥶🥶🥶🥶🥶🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Buraya gel Yusuf

Gelirim abi, vücudumdaki kanların hızlı akışı rüzgar olmadığı müddetçe üşümeme engel oluyor.
-
Rüzgâr olmadığı müddetçe 5-6 derecelere kadar üşümüyorum nedense,
-
Kıyameti yaşamadığım için bilmiyorum
Lafın gelişi söyledim zaten😂
-
Yağış bunlar
Bende yağış olduğunu biliyorum abi, bu bizim bildiğimiz yaz sağanakları değil mi kıyameti koparan hani 😎