Sabahtan beridir aynı boşluktayım
dark and cold tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ulan 😂😂 Deli ettin beni 7-8 şubat sistemi hiç yoktan orta kuvette kar yakalıyorum beyazlama yapar diyorum, beyazlama oluyor 20_25 dakika ara veriyor o zaman diliminde eriyorda eriyor 😂😂😂
-
deprem olmayaydı çok kötü sözler ederdim bu sisteme.
-
Konumumda sistem rezalet ilerliyor, arada bir orta kuvvet yağışları yakalıyoruz fakat o da yağışın durmasıyla beyazlayan yerlerde direkt eriyor, beyazlama derken zeminler zaten ıslak olduğu için tutma olmuyor
-
Bu sistem Anadolu yakasına özel yapılmış sanki kocaeli tarafı bomboş
2-3 saat sonra dekler biraz daha doğuya kayacak o saatlerden umudum çok var her şey bir anda olumluya evrilebilir
-
Vallaha birebir aynı şekilde. Konumum normalde DEK'lerde herhangi bir bölgeye göre 2 kat şanslı olur her sistemde, ama bu sefer 1 cm bile örtü olmadı yerde aşırı trajikomik bir olay.
Yanii Gölcük yukarıdan gelen deklerden boşlukta kalmayı nasıl başardı, anlatsın bana bu başarı hikayesini
-
Öyle bir duruma düştü ki konumum, dek konusunda en şanslı saatlerde dahi bir boşlukta kalmayı becerebiliyor şuan 0 cm ile ters rekora koşuyorum böyle bir potansiyelli sistemin olmasına rağmen
-
Para yardımında bulunursanız kendinizi daha rahat hissedeceğinizi düşünüyorum. Ben yardım ettim 1866 ya deprem yazıp SMS gönderirseniz 20 lira karşı tarafa geçecektir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Korona virüs bitti depremler başladı.. hakkımızda hayırlısı..
-
Deprem haberinden 1 saat geçmeden elonmuskun haberdar olması dikkatimi çekti
-
Arkadaşlar adam tahmin etmiş sallamamış,. Bilmiş işte daha neyini kabullenmiyorsunuz. Tahmin etmesinler mi
-
Adam hemen şimdi, ya da 3 gün sonra olacak dememiş ki. Er ya da geç olacak demiş sadece Allah'ın takdiri bugün oldu.
Gösterdiği bölgeye bak aynı yerlerde, oldu hemen hemen
-
Yarım saat önce aniden uyandım.. ilginç
-
dark and cold salı günkü şartlar hem yağış hem soğuma açısından müthiş bir gün. Peş peşe dek bantları olması muhtemel. Bu durumda gündüz vaktinde ki örtüyü korur diye düşünüyorum. Bu nedenlede salı çarşamba okul tatil olur bence.
Dediğim şeye hak verdin yanii
-
İlk defa bir tahmin yapıyorum tutacağından eminim, o dekler E-Rİİ-MMEE-YEE MÜÜ SAAA DEEE ETTTTMEEEEz ahanda buraya yazdım çok sık vuruyorlar akşama kadar