Selamünaleyküm hayırlı günler
Aleyküm selâm, hayırlı günler.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSelamünaleyküm hayırlı günler
Aleyküm selâm, hayırlı günler.
Kar yağıyor lapa lapa
Gıcık oluyorum böyle yazıpta, resim, foto atmayanlara. Herkesin elinde akıllı telefon ama foto paylaşımı yok. Burda başladı, burda böyle, burda göz gözü görmüyor diye mesajlar ama foto olarak paylaşım yok. Birde neresi orası görmüyorum ki ben illa profiline girip inceleme yapmak mı lazım. Yazın da neresi olduğunu.
YouTube da izleyici canlı yayında fazlaca yakalamak zor sanki,moda neyse o hesabı başladı canlı yayınlar
İlerde ne olur ne olmaz bilemem
Yine de buradasınız bir kaybınız yok, birşey söylemeye fırsat vermeden aynı il veya ilçe onlarca defa yazılarak soruluyor
Bu yapılan canlı yayınlar kayıt edilerek sonradan video şeklinde de atılabilir, youtube den. Hiç yoktan sonradan da olsa izlenebilir ve hemde ileriki yıllar için kayıt altında kalmış olur. İstediğim zaman açar tekrar tekrar izleyebilinir olur. Yinede siz bilirsiniz tabi.
Inşallah youtube üzerinden de bu yayınları yaparsınız.
Kimsede bu nedir diye merak etmiyor
Peki bu nedir hocam? Nasıl kullanılır?
Önce sağlık, sonra huzur ve bol KAR lı günler dilerim, yeni yılınız kutlu olsun.
O kadar balkan balkan dedik, olmaz olsun senin gibi balkan sisteminin. Kıymetini bilemedik Karadeniz sistemlerinin öyle yada böyle ucundan da olsa koklatıyordu. Şuna bak gidiş yönüne bak. ![]()
Kar için uygun hava gerisi rüzgardır nemdir
Zaten eksik olan onlar hocam. ![]()
Allah'tan yağış vermiş bu sefer ülkenin batısı için, soğuklar tırı vırı kıyılar için.
Her zaman olduğu gibi ayaz geceler. Tek bir KAR tanesi bile görmedim.
Sey demem lazım di sanırım 7-10 Ocak 10-15 Ocak 20-25 ocakta sistem var
25-30 atladın onuda söyle de tam olsun. ![]()
Ne güzel izliyorduk, KAR olan yerlerden KAR var mı diye soranları da anlayamadım. Nispet yapar gibi. ![]()
Hesap olmayınca izlenmiyor sanırım, uygulamayı aç felan filan bir şeyler yazıyor. Instagram hesabınız yada youtube hesabınız yokmu? Youtubede olsaydı keşke.
Hesabı olmadan da bakılır sanırım.. Yayın zamanı buradan adrese tıklamanız yeterli olacaktır diye düşünüyorum
Yayın saati önceden belirtilip burdan link atarsanız başladı diye katılım yapmak isteyenler olacaktır hocam.
Hiç Tiktok hesabım olmadı tüh, artık burdan takipe devam yapacak birşey yok sanırım. ![]()