İkinci yayın yarın akşam
Yayınları nerde yapıyorsunuz hocam?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİkinci yayın yarın akşam
Yayınları nerde yapıyorsunuz hocam?
Beğenilerin içine beğenmedim smile eklerseniz, beğeniler artacaktır. Insanın eli gitmiyor şunları beğenmeye.
hocam bu -40 dan otesine pek akil sir ermiyor. modellerde cozemiyor daha bunlari. ama ben degdigi yerde deniz ve gol varsa ortaligi karistirdigina cok sahit oldum. yorum icin tesekkur ederim ama biraz kesin karamsar gordum sizi.
İzobarların yönü ters hocam, sistemin geliş yönü uygun değil. Marmaranın doğusu belki kurtarır, batı karadeniz kopar ben onu görüyorum şu görüntüde.
Ülkenin batısı için yine fos çıktıcılar. Gitti bir 10 gün daha kıştan. ![]()
Batı ve Doğu karadeniz dışında hiç bir yere yaramaz bu görüntü, rüzgar yönünden sebeb Karadeniz kıyılarından denize yağan KAR yağışını izlerler diğer yerler.
Ecm çok iyi geldi diyenler var
Neresi için?
19 Aralık 2025’te, Balkanlar üzerinden gelen -24°C çekirdek, Girit çevresinde oluşan 980 mb’lık alçak basıncın kuzeydoğuya tırmanmasıyla ülkemize giriş yapacak ve batı bölgelerden sistemi başlatacak. Devamında soğuk hava üzerimizde blokaj oluştururken, 1 hafta boyunca tüm kuzey kıyıları DEK oluşumlarıyla yoğun kar yağışına maruz bırakacak. Aynı süreçte, Akdeniz ve Ege’de gelişecek iki ayrı alçak basınç merkezi, iç kesimlerde de etkili kar yağışlarına zemin hazırlayacak. Sistemin sonunda Sarıyer’de kar kalınlığı 1 metreyi bulacak. ❄️🥶
CFS yi bile solladın hocam, sellektör yapa yapa gidiyorsun. ![]()
Ya abicim hepinizin elinde akıllı telefon, şöyle kopuyor, böyle kopuyor diyeceğinize çeksenize foto, atsananiza şuraya. Radyodan maç dinliyormuşum gibi öyle bakıyorum. Ses var görüntü yok.
Geçmiş olsun, Rabbim beterinden korusun.
Sizlere 1 iyi 1 kötü haberim var...
Fark etmez hocam, benim için en fazla iki kötü haber olur. Kuru ayazdan kuruduk zaten.![]()
Allah'ın rahmetinin tüm kalpleri kuşattığı bu mübarek gecede, dualarımızın kabul olması dileğiyle. Hayırlı kandiller!
11 . 2 . 2025 Akşam Ensembles GEFS 8. senaryosunun güncellemesini pc mobil onlara indirim derim ...
384 saat boyunca bir sistem vermiyor ki, acaba benmi yanlış baktım. Yada 384. Saatten sonramı olacak ne olacak ise? ![]()
Sevmedim yüksek yine yaşlanmış pehhh![]()
Örtü yapan yer yok galiba
Örtü de nasıl bir örtü,
Yemişim DEK yağışını,
Biri yer, biri bakar hesabı, Traşşş bu işler. İnşallah işimiz Mart ayına kalmaz. ![]()