Huysuz yaşlı insanlar gibisin, yav arkadaş hiç mi olumlu bir şey yok. Yağmaz da yağmaz tamam anladık yağmaz, peki ne zaman yağacak?
LiDeRR tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ilerleseydi dönüş hareketi ile batıya atardı kendini, şu görüntüde bir sıkıntı yok.
-
Girit ab gelirse var olan soğukta olmayacak

Olmazsa olmaz, sen kartopu oynayacaksın diye ben niye kuru soğuk çekeyim. Varsın yağış olsun hep beraber ıslanalım.

-
Bu benim olsun mu

-
Kuru soğuk olmasın da ne yağarsa yağsın.
-
Demek ki şekli şemali, konumu da önem arz ediyor. Aralara birazda mor serpiştirirse yaslan arkana. Ben mor seviyorum.
-
Ben neden her sene aynı zamanlarda hasta oluyorum coronayı bile aynı zamanda oldum tuaf bir durum salgın var ona yakalandık sanırım
Geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ay sonu için güzel görüntüler gelmeye başladı

Dünde sinyal vermişti bugün ise direkt zonal rüzgarlarda 1 hpa dan 1000 hpa'ya kadar kesintisiz negatif anomali vermiş

-
İşimiz GEM'e kaldıysa vahki vah.

-
KAR demiyor zaten, KAR'a diyor.

-
İkisi de çok kötü
İyisinide gördük, boşver. Yine değişirler :olumlu:
-
Avrupa yakası, anadolu yakası savaşları başlar, şu anda görünen ülkenin batısına DEK gelmeyen cinsten, gerçi vade hala çok uzun, akşama afrika da verebilir.

-
Beklediğiniz sistemden ülkenin en batısı etkilenecek mi acaba? Nasıl bir sistem bekliyorsunuz acaba Balkanlar üzerinden gelen bir sistem mi, Karadeniz üzerinden gelen bir sistem mi?
-
Eline sağlık, ama keşke kendine saklasaydın şu tahminini heves felan bırakmadın arkadaş.
Bir umut bekliyordum kendimce, neyse madem soğuk yok gideyim sıcak birşeyler içeyim kendimce. İnşallah yanılırsın tahmininde sağlıkla kal. 
-
Cümleten selamünaleyküm, hayırlı günler, hayırlı haberler alacağımız bir hafta olur inşallah. İhtiyar kalbim küçük bir çocukmuşum gibi heyecandan küt küt atıyor, sesini duyuyorsunuzdur zaten.