sıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
İstanbul gibi bir ilde bunca soğuğa yerde örtü beklemek hayal kırıklığından başka birşey olmaz
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştursıcaklık 2 3 derece olsa yağan karın ne anlamı olacak ? su oranı yüksek olur ne kar tutar ne başka birşey
İstanbul gibi bir ilde bunca soğuğa yerde örtü beklemek hayal kırıklığından başka birşey olmaz
Stratosferde ay sonu meydana gelmesi muhtemel hareket
Alıntıdır... en güzel açıklama 😂
Azorun konumu haftalık tahminler endeksler modeller vs vs Aralık 20 den itibaren kış koşulları iyiden iyiye başlıyor.Aralık Son hafta Ocak İlk hafta arası kıyı illerin de dahil ülkemizde kar ihtimalleri oldukça yüksek
gelen sistemciğimiz beklediğim gibi 29 aralığa doğru gelecek gibi 20 25 aralık arası soğuklar yeterli değil -4 - 6 bandın da ama o sistem gelecek marmara ilk kar yağışını görücek
Rüzgar yönüne göre -4 te kar yağışına yol açabilir,-6 da.
Çok güzel hareketler bunlar
Semih hocanın ay sonu olarak adlandırdığı buluşmada ecmwf böyle bir haftalık tahmin ön görüsünde.27 Aralık-3 Ocak arasında
Blokaj-Kıyılarda dahil Kar ihtimali iyice artıyor 18-20 Aralık’tan itibaren
Ocak ilk 10 gün normallerden soguk
Hayırlı cumalar hayırlı sabahlar.İtalyanlara hep geliyor ![]()
Sarp Özdoğan hocanın dediğine kesinlikle katılamıyorum.Ocak ayının ilk yarısı şuan ikinci yarısından çok fazla dikkat çekiyor.Bana kalırsa Ocak ilk 2 hafta ülkemizi etkilemesi muhtemel sistemler kaçınılmaz.
Ayın 14-15 i itibariyle uzun bir süre soguk tarafta kalacağız.Modellerde kimi zaman yönü değişen sistemlerin ardı arkasıda ılıkçılar için söylüyorum ki kesilecek gibi durmuyor şansınıza küsün.15 Aralık’tan taaaa aşagı yukarı 10-15 Ocağa kadar ülkemiz adına ihtimaller üst seviyelere taşınmaya devam ediyor
Hayırlı işler hayırlı sabahlar abiler kardeşler.Gfs sabah güncellemesi sağlığınızı olumsuz etkileyebilir.Sinir küpüne dönebilirsiniz yada gözlerinizden yaş gelebilir.Lütfen bakmayınız!!! :D
İstanbul da yılbaşında Kadıköy Moda sahilde bile 20 cm örtü olacak.Amin amin amin ![]()