Doğu Avrupa diyo polar atak diyo Batılıma ihtimali çok çok düşük diyo... Hala oturuyor musunuz ? Takın gözlükleri göbek atma zamanı
:D :'D
POLAT6152 tarafından yazılan gönderiler
-
-
nokta atış gibi duruyor daha zaman var nede olsa acemiyiz

Öylesin hocam kabul et

-
21 Aralık’tan itibaren 8.faz ülkemizi soguk günler bekliyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ocak ayı her dakika kar olacak diye birşey yok fakat Kuzey kesimler çok iyi buda iyiye işaret
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Stratosferde hareketlilik olacağı muhtemeldir.
Yukarıda göndermiştim THE_AZOR hoca da paylaşmış Ocak ayı hareketli ve soguk gözüküyor fakat Orta Avrupa’da uzayacak YB Ler dilerim ki bize gelmesi muhtemel sistemlerin etkisini en aza düşürmez.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Net tarih henüz bazı şeylerden tedirgin olduğumdan veremiyorum.Mesela siklonların çok Güney den veya çok Batı’dan geçmesiyle alakalı zaman yaklaştıkça.Aralık son 10 günde benimde bir sistem beklentim var.Gücü nereleri etkileyeceği konusunda tek söyleyebileceğim kesinlikle Gfs’nin 384.saatti kafama uyuyor.Ben bu tarz bir sistem bekliyorum.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak ayı içinde soguk ve YAĞIŞLI geçeceği kanaatindeyim.Fakat yine söylüyorum siklonların YB hareketlerine göre bize az yaraması ve bu olayın veriler ışığında bize en uygun Ocak ayında olması daha büyük hayal kırıklığı olur,dilerim bu dediğim olmaz.Şubat ayında Sibirya yüksek ihtimalle bize birşeyler gönderir fakat bu veriler ışığında Ocak’tan iyi bir Ay olmayacak Şubat.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aralık son 8 günü soğuk yağmur
,Kar ......yılbaşı mola ocak 5 gibi yeni bir sistem bu sistem tam bir kış sistemi olmasını bekliyorum.
Hocam yanlış anlamayın beni böyle tarif vermek bana saçma geliyor,bu görüşünüze katılamıyorum
-
Görüntülerde Ocak ayı fena görünmüyor.Zaman zaman sistemlerde olacak.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aralık ayının son 10 günü önemli bunu bir kez daha ifade edeyim.Ocak ayıda güzel gözüküyor
Kış 20 Aralık’tan sonra başlıyor.Yılbaşı İtalyanlara göre Türkiye’de sistem etkisinde geçecek.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
20 Aralıga kadar beklenen toplam yağış.
Sistemler cfsye göre gelse kardan boğulurduk ama mâlesef
Bunu herkes biliyor =D
-
Artık fazlasıyla inanıyorum ki CFS modelini Türk bir kar sever güncelliyor
20 Aralık sonrası batılı Zonal rüzgarlar zayıflama meydana gelecek.Ne kadar zayıflayacağı henüz belli değil.Rüzgarı yüksek seviyelere çeken senaryolar da var tabi ki.Zamanı yaklaştıkça kim ne tarafa geçecek hep beraber göreceğiz ki,Aralık son 10 gün güzel görüntüler oluşması muhtemel
Onuda şöyle sunalım...
sıcaklık uygun olursa bol kar yağışı alırız ülke genelinde
Sıcaklıklar güneydoğu bölgesi hariç normaller civarında hatta altında devam edecek denmiş.Veriyi indiremedim bir türlü indirip hemen atacağım