Bu daha önceden de söylendi biliyorum ama benim gibi tam olarak model takibi yapamayan insanlar için en azından güncelleme saatleri genel chat kapalı olsa ve sadece belirli kişiler yorum yapsa daha iyi olmaz mı. Yoksa bir yorum görüyorum seviniyorum sonra 5 saniye sonra başkasının yorumunda negatif bir şey görüyorum duygu karmaşıklığı yaşıyorum. Bir fikir sadece
DarKnight tarafından yazılan gönderiler
-
-
Kolay gelsin bir şey sorucaktım. Eski zamanlarda konusulan sohbetler bir yere arşivlendi mi ? Mesela 2017 de konuşulan konular filan çünkü okumak isterdim
-
Ben anlık model yorumcusuyum. Modeller ortada veriler ortada.
Uzun vade için konuşmak gerekirse ocak 7-10 gibi sistem alırsak ondan sonra ki gelecek sistem ocak sonunu bulur. Ssw ısınması bariz veriliyor. Model sonlarına bakarsanız.
Hocam tam olarak bilmediğimden soruyorum ssw ısınması sonucu kutuplardaki rüzgarlar darbe yiyip soğukları serbest bırakıcak di mi ? Yoksa bambaşka bir şey mi
-
Ocak 7-10 arası bir soğuk salınım olursa olur. Sonrası normal akış
Normal akış derken baba bir sistem alma olasılığımız en fazla ne zaman. Yoksa 7-10 arasından sonra güçlü bir sistem olma olasılığı yok mu diyorsunuz bütün kış
-
Aralık son hafta ve ocak fıs çıktı
Ocak fos çıkmadı özellikle 2. yarısı sistem almamız muhtemel
-
Tek isteğim yılbaşında şöyle 5-15 cm lik bir örtü yapan kar yağışı başka bir isteğim yok.
-
Geçen seneki kış gibi olursa çok iyi olur. Fazlasında gözüm yok