erdem0 Eline Emeğine Sağlık 👏🏻😊
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Öğlene Göre Daha İyi Duruyor
-
>>>WinteR<<< Hocam Yorumlarınızı Sabırsızlıkla Bekliyoruz 😊
-
erdem0 500’ün Kutbunuda Atabilirmisin Müsaitsen 😊
-
Güvenmiyorum
dark and cold Valla 4. Aşıyı Oldum Hiç Bir Yan Etki Görmedim. Meslek Gereği Ayyaşıyla, Hırsızıyla, Yani Her Türlü Pislikle Uğraşıyorum. Heleki Suçlulara Doktor Raporunu Kovid Testi Yaptıranaların Ordan Alıyorum Ayrıca Ekibe Her Türlü İnsan Biniyor Mecburum Aşı İlede Olsa Korunmaya
-
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi😊
-
Uçağımız Kalkışa Hazır. Lütfen Yerlerinizi Alıp Kemerlerinizi Bağlayın. Kaptan Pilotumuz erdem0 İle
Hava Yolları İyi Uçuşlar Diler👨✈️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
>>>WinteR<<< Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻👏🏻
-
Ilce dyagramina nasil ulasirim
Sakarsakir52https://www.meteociel.fr/previsions/60187/milano.htm
Linke Tıkla Açılan Sayfada Aşağıda Kutu Var Oraya İlçe İsmini Yazıp Okey Yazan Yere Bas. Ardından Çıkan Sayfada Sağ Tarafta Yukarıda Diagramma Gfs Yazan Yere Basınca Diyagram Çıkar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Tünaydın
Ailesi😊😊
-
Aloo emniyet mi burası hiç emniyette değil komserim 😂
Yasin71 Ben Varsam Emniyettedir😅😅
-
Abi İşteyim Bakamadım Burası Coşmuşta Coşmuş. Kavga Gürültü Olursa Bir Telefon Kadar Yakınım😅🤪
-
Zonguldakli67 Angora Hayırlı Olsun😊👏🏻
-
Saadet Eline, Ojelerine Ve Emeğine Sağlık 😅😅
-
Şimdi size bir soru kuzey dogu da ural yb var kuzey batı da İzlanda örümceği batı da azor dogu da İskandinav yükseği nereye gidecek bu ull
>>>WinteR<<< Olduğu Yerde Döner Durur🤪🤪