18
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
12
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Global Forecast System (Gfs) Akşam Güncellemesi Başlamıştır Ya Bismillah
06
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İtalya ile görüşüp geliyor hocam merak etme başlar az sonra
Orta Hakemi Ve Var Hakemlerini Ayarlıyorlar İtalya=Şike🤣🤣
-
Hayırlı Akşamlar
Ailesi😊😊
-
Gfs Başlamadı Yine🤣🤣
-
Güncelleme Bende 😅😅
-
Akşam Gfs’ Paylaşımını Şimdiden Rezerve Edeyim😅😅
-
23 yaşında kuzenimi kaybettim trafk kazası dualarınızı bekliyorum
Başınız Sağ Olsun , RABBİM Mekanını Cennet Eylesin İnşallah
-
İşin gücün varsa devam et sen abi ben paylaşırım.
GFS donup duruyor zaten mola verdiriyor bana :'D
Tamam Sende Paylaşım😅😅
-
wriscuttern İstersen Ben Paylaşabilirim
-
Günaydın Cümleten Herkese😅😅
-
İşte Olmasam Paylaşırdım. Zaten Hep Mobilden Paylaşım Yapıyorum Otomatiğe Bağladım Mobilde🤣🤣
-
Taze haber
Büyük şaşkınlık yaşandı! O şehirde ilk defa kar yağdı
Meksika’nın Puebla eyaletinde yer alan Tlachichuca şehrine tarihte ilk kez kar yağdı. Sulu kar şeklinde başlayan yağışın şiddetini artırması sonucu şehir beyaza büründü. Tlachichuca şehrindeki yollar ve çatılar karla kaplanırken, kar kalınlığı 14 santimetreye ulaştı. Birçok şehir sakini hayatlarında ilk kez kar yağışına tanık olurken, büyük şaşkınlık yaşadı.
Puebla Valisi Miguel Barbosa yaptığı açıklamada, kar yağışı nedeniyle kapanan yolların tekrar açılması için çalışıldığını belirterek, yağıştan evleri ya da tarladaki ürünleri zarar gören vatandaşlara ise destek sağlanacağını ifade etti.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Adana Merkezde Böylesi Bir Olay Hayatta Olmaz. Okursada Kıyamet Alametidir🤣🤣
-
Birde Bu Açıdan Bakalım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.