Bu Akşam Paylaşan Yoksa Gfs’yi Paylaşabilirim
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Adım Hasan 39 Yaşındayım Adanalıyım Selçuk Üniversitesi Tarih Mezunuyum Yüksek Lisansımı Yine Aynı Üniversitede Yaptım. Polis Memuru Olarak Görev Yapmaktayım. Hava Olaylarına Olan Tutku Çocukluktan Beri Var. 2022 Yılının Ülkemize Ve Siz Değerli Üyelerimize Mutluluk, Sağlık Ve Huzur Getirmesini Dilerim.😊😊
-
Bugün itibari ile sitedeki görevimi bırakıyorum. Destekleyen/desteklemeyen herkese teşekkür ederim. Yazılanları okumak için arada sırada girerim foruma.
Herkese iyi forumlar.
Yine Beraberiz Sarpım😊😉😉
-
Başkan Dört Gözle Beklemedeyim😎😎
-
Kanadanın bi soğuk problemi yokmuş gibi gözüküyor
Kanada’nın Değil Avrasya’nın Soğuk Problemi Olmaması Bizim İçin Önemli😅😅
-
Şu Vorteks Bir An Önce Avrasya’ya Kaysa Güzel Olacak Görüntü Berbat Üstümüzde Doğru Düzgün Soğuk Yok
-
Hafatlar öncesinden bahsettim her ısınma bize yaramıyor diye hatta bir arkadaş ile ufak bir tartışmamız olmuştu. Onun gördügü ısınma bu duruma sebep oldu. Gerçi oda ay sonu bekliyordu
Hatırlıyorum O Tartışmayı Şu Dönem Işık Hızıyla Bi Geçseydi İyi Olacaktı
-
Soğuklar Amerika Kıtasında
-
ECMWF Bi Tık Daha İyi Gibi Geldi Bana🤔🤔
-
Gfs Ve ECMWF 168
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
EVMWF Ve Gfs 144. Saatler
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Abi sen öğretmenliğinin karşılığında maaş alıyorsun. Bir zorunluluğun var yani. Ben ise zevk için hobi olarak yapıyorum. Ve artık gram zevk almıyorum. Hayırlısı diyelim ben giderim başkası gelir önemi yok.
Üniden Sonra Yaptım Vekil Öğretmenlik Maaş Dersen Ancak Sigara Parasına Yetiyordu. Sonradan Atanamayınca Polis Olduk Bizde😅😅
-
Whisper Teşekkür Ederim Reis 👏🏻👏🏻
-
Aleykümselam kolay gelsin.
Sinan Teşekkür Ederim Başkan👏🏻👏🏻
-
Selamlar Çok Yoğun Bir Mesaideyim 😅😅