Gfs Ve ECMWF 96. Saatler
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Athena Eline Emeğine Sağlık 👏🏻👏🏻😊
-
Hadi Alttan Birde Afrika Atağı Verde İçimiz Isınsın
-
Devamında İzlanda İle Birleşecek Asor Yıkıldı
-
Yok Beğenmedim Bu Güncellemeyi Asorun İtalyada Ki Doğu Kolu Çabucak Kayboluyor Soğuk Havaya Tepki Olarak Adriyatikte AB Oluşuyor Sevmedim Bu Sinoptiği
-
İyalyanın Güneyi Kara Boğuldu Adriyatikteki Siklon Sayesinde
-
Adriyatikteki Siklon Hızlıca Doğulamalı
-
Öğlene Göre Batılı
-
Salih Nerde Salihsiz Olmuyor Burası. Alakasız Yorumlarını Özledim😬😬
-
Havaların Sesi Airlines Kaptan Pilotumuz Athena İle Hayırlı Yolculuklar Diler. Uçuş Öncesi Kemerlerinizi Sıkıca Bağlayınız, Kar Fırtınasına Yakalanabiliriz❄️❄️❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Evet Kim Paylaşıyor😊
-
Çok Yorgunum Gözlerim Kapanıyor Uyumak Zorundayım Herkese İyi Geceler İyi Formlar😊😊
-
Melih08 Şimdiden Eline Emeğine Sağlık 👏🏻👏🏻😊
-
Polar Vorteks Yer Değiştirmeye Hazırlanıyor
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF Güncel Şubat Ayı Tahmini 2 Metre Sıcaklıkları Bol Bol Üşüyeceksiniz Demiş😊
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.