Bir Yanda Grönland Blokajı Bir Yanda Ural Yükseği Bi Kurtulamadık Gitti
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
beyler böyle bitirebilirim, harita 2 mi edelim yoksa Kuzey mi,yada hepsi mi olsun.Cok bonkörüm bu akşam
Kutup Görüntüsü Olsun Kardeşim 😊😉
-
Uzun Bir Aradan Sonra Model Takibi Yapayım Bari😊
-
Güncel ecmwf verileri
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hiç Ama Hiç Beğenmedim. Ortalama Üstü Sıcaklık Ve Az Yağış🤮🤮
-
ECMWF Güncel NAO Ve AO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
ECMWF Güncel NAO Ve AO
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Peki tekrardan olma ihtimali yok mu ?
PV’nin Bölünme İhtimali Tabiki Her Zaman Vardır Ama Belirli Şartların Oluşması Lazım PV İçin
-
Hocam biz seyirciyiz heralde bu sene öylemi olucak bu sene
Her Şey Sırasıyla Avrupa Ve Balkanlar Soğusun Biraz Sıra Bizede Gelecek
-
Hocam nasıl yani şimdi bize kuvvetli ekstrem soğuklar bu sene gelmiyomu ben anlamadım
Bak Şimdi Güzel Kardeşim Grönland Blokajı Kışın Ortasında Olsaydı Polar Vorteksin Kendini Toparlaması En Az 2 Hafta Sürerdi Ve Kışın Geri Kalanı İçin Pek Bi Şansımız Olmazdı. Allah’dan Kışık Başında Grönland Blokajı Oluyor Ki Kışın Geri Kalanını Kurtarabiliriz Bu Şekilde
-
Görüldüğü Üzere PV’de Tam Bölünme Yok Sadece Alt Katmanda Kısmi Bölünme Mevcut ( Siplet). PV’nin Üst Katmanı İse Bütün Halinde Ve Güçlü Bir Şekilde Duruyor.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İspanya Açıklarında Ki O AB Olduğu Sürece İmkansız Bi Durum Bize Dönmesi
-
Görüntü Yine Avrupa’ya Verecek
-
Şöyle 2 Hafta Model Takibi Yapmamayı Düşünüyorum Modelleri Görünce Modeller Alt Üst Oluyor. En İyisi Aralık Son Haftaya Odaklanmak😬🤣🤣
-
Selamün Aleyküm
Ailesi😊
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Buyrun ama yatış sekli farklı hocam 🤣
Baya Farklı Asor Burda Baya Ülkemize Sokulmuş, Asorun Doğu Kanadının İtalya Civarında Olması Lazım.