İtalya Livigno’ya Çok Benziyor. 1500 Metre Rakımıyla Kış Mevsiminde Yoğun Kar Yağışı Alan Adana İli Kozan İlçesi Göller Yaylası. Müthiş Bir Yer Bana Çok
Polis01 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selamün Aleyküm Günaydın Hayırlı Cumalar
Ailesi
-
Accuweather'in Amerika Kış Tahmini. Bakalım Avrupa Ve Asya Tahmini Nasıl Olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Accuweather'in Amerika Kış Tahmini. Bakalım Avrupa Ve Asya Tahmini Nasıl Olacak
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Polis01 kamelyanin üzeri süper görünüyor..Kapı girişleri molla sarığı şeklini almış.Yogun ve sıkı bir yağış almış
Hayırlı günler herkese
Tufanbeyli Otogar😀😀
Polis01 kamelyanin üzeri süper görünüyor..Kapı girişleri molla sarığı şeklini almış.Yogun ve sıkı bir yağış almış
Hayırlı günler herkese
Reis Kendi Çektiğim Videoları Ve Resimleri Bi Görsen Ooo Bunlar Neki 😀😀
-
4 Yıl Görev Yaptığım kar Ve Soğuğun Eksik Olmadığı, Akdeniz Bölgesinin En Soğuk İlçesi Adana-Tufanbeyli İlçesi. Bu Kar Yağışında İzne Ayrılmıştım Yollar Kapalıydı 2 Gün Sonra Gidebilmiştim Adana’ya. Bütün Elektrik Direkleri Devrilmiş Elektrik Telleri Kopmuş, Bir Çok Evin Ve Kapalı Pazar Yerinin Çatışı Çökmüştü. 24 Saaten Fazla Hiç Durmadan Lapa Lapa Yağan Bir Kar 1.5 -2 Metre Civarı İlçe Merkezi. Dağlarda 2.5-3 Metre Civarıydu Toplam Birikim 😊
Harici İçerik youtu.beDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Aleyküm selam, hoşgeldin
Hoşbuldum Reis Sende Hoşgeldin
-
Selamün Aleyküm Hayırlı Akşamlar
Ailesi 😊😊
-
Веб-камеры - Всесезонный туристско-рекреационный комплекс Эльбрус
Kafkas Dağlarına Çok Güzel Kar Yağıyor
-
ECMWF 10 Günlük Süreçte Doğu Karadeniz’de Dağlar Güzel Kar Alacak Demiş
-
Reytingli