Günaydın, tünaydın herkese iyi günler..
Geçer gider tez vakitte inşaallah
Whisper İnşallah Reis🤲🏻🤲🏻
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturGünaydın, tünaydın herkese iyi günler..
Geçer gider tez vakitte inşaallah
Whisper İnşallah Reis🤲🏻🤲🏻
Tünaydın Ailesi😊
Ne Hastalıkmış Be Mahvetti Beni Sesim Çıkmıyor Bi Türlü Geçmedi Lanet Olasıca
Selamün Aleyküm Ailesi. Hastalığımdan Ve İşlerin Yoğunluğundan Dolayı Pek Fazla Aktif Olamıyorum Maalesef 😊😊
OsmanErdem Eline Emeğine Sağlık 😊👏🏻
AO İndexi Hiççç Sevmedim
MJO 4 Ve 5. Fazı Severiz
geçmiş olsun abi
EmRhann Teşekkür Ederim 😊😉
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Abartı mı olur sizce🥶
7. Senaryo Sonu Abartı Bence😊
Sigaraya zam geldi azalır biraz abi 🙂
Eren Zam Gelsede Vaz Geçmem Heleki Bizim Meslekte Çokkkkk Zor😅😅
Geçmiş olsun bende kalıcı oldu geçen 2 hafta önce hasta olmuştum
Ben alıştım fakat toplum içinde olmuyor
Sinan ALLAH Razı Olsun Başkan. Hasta Hasta Gidiyorum İşe Raporda Alamıyorum Bir Sürü Corona Olan Var Çalıştığım Grupta. Rapor Alırsam Ekip Kapanacak Zaten Kapalı Ekipler Var Zora Girer Grup Amirim.
Geçmiş ola hocam 1 hafta baya uzun bir süreymiş sabretmek lazım demek ki.. Az daha bekle bakalım geçecektir.
dark and cold Valla Geçecek Gibi Durmuyor Burnum Yara Oldu Silmekten İnşallah Geçer Diyeyim
Amacını aşmıştı o tek ben olsam idare ederim gel gelelim tek değilim burada sizlerde varsın
O gitti İzmir e kar yağdı
Sinan Başkan İşin Şakasındayım Biliyorum Yaptıklarını 😊
O çocuk sıkıntılı bence. 😃
dark and cold Farkındayım Bunun. Aslında Sıkıntılı Bireyleri Bir Şekilde Topluma Kazandırma Taraftarıyım. O Olumsuz Düşüncelerini Aşması İçin Destek Şart. Mesleğim Gereği Ne İnsanlarla Karşılaşıyorum Salih Onların Yanımda Melek Kalır😊😊
Bir Haftadır Hastayım Test Yaptırdım Negatif Çıktı . Bu Öksürük Hapşırık Mahvetti Beni Bi Türlüde Geçmiyor