Vezirköprü hocam çok yoğun devam ediyor
Senin adına sevindim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVezirköprü hocam çok yoğun devam ediyor
Senin adına sevindim
Samsun 30 cm ulaştı ve elektrikler gitti
Neresi?
Samsun İstikametine Ankara Yolu Üzerinden gitmek isteyen vatandaşlarımızı ya da Samsun üzerinden ankara yolunu kullanmak isteyen olursa uyaralım yol kapalı araçlar ilerleyemiyor ve yoğun kar yağışı devam etmektedir.
Denize sıfırım hocam
Yukarlara göre şansın yine var örtü alacaksın ama bu sistem için batı karadeniz de olsaydın sana gönül rahatlıgıyla cm bile verebilirdim.akşam saat 23 sularında bekliyorum tam anlamıyla kara dönmesini
Hocalar Bafra rakım 100 o kadar yoğun yağıyor ki en son bu kadar yoğun 2017 yagmısti Allah'ın izniyle sahaba kadar böyle yağarsa rekor tazeler
Bekliyorum o rekoru...
Hocam hayırlı olsun bizim burda yarın kar devam edecekmi 20 25 cm oldu yoğun devam ediyor afet boyutuna geldi yüksek köylerde 50 60 cm olduğu bilgisi var
Aralıklarla devam...
Kastamonu kıyısı hâlâ sulu kar Cerkes55
Ne zaman tutmaya başlar hocam
Yoğun bir yağış görünüyor oraya gece 3 e kadar tam sahildemisin
Bulunduğum konum sonunda beyaz gelinliği giydi.
Hayırlı olsun bu kadar beklemiyordum
hocam hemen belgesini attık
Teşekkürler hocam buda benden gelsin o zaman 🙂
Samsun-Ankara otoyolu çakallı mevkiinde kar yağışı nedeniyle trafik durmuş durumdadır.
Cerkes55 hocam DP kaç olmalı kar tutması için
Herşey dew point değil üst katman sıcaklığı ile alt katman sıcaklığınında düşük olması lazım normal şartlarda -2 net yeterli oluyor ama kıyılar adına konuşuyorum; 850 hpa'da -6 var 500 hpa'da -36 civarı var ise yetmiyor yine en az -8 ve üstü olmalı ki net anlamda saf kar yapsın ve tutsun.şuan samsunda dew point -1 ancak 850 hpa sıcaklığı uyuşmadığı için yükseklere yoğun kar yağıyor merkeze şakır şakır yağmur.
Cerkes55 hocam DEK oluşumları ne zaman başlar batı karadeniz adına
Yarın
bölge geneli akşam saatlerinde daha yoğun bir kar yağışına hazır olsun orta karadenizin yüksekleri ve iç kesimlerinde yollar kapanabilir
Samsun-Ankara otobanında sıkıntı oluşabilir
İnsan kar yağınca daha fazla yağsın istiyor
5 gün kar yağışlı bölgemiz böyle bir kış nadir yaşanır küresel ısınmanın etkisiyle tabi
Samsun ve doğu karadeniz sahili için bir kış tanımlaması yapcaksak 2018'e benzer bir kış oluyor elbet biz de şeytanın bacağını kırarız...
Tokat Başçiftlik rakım 1500. 1 buçuk metre kar alır miyiz? Fevzi Burak Cerkes55 Salih61 hocalarım
5 günlük periyotta ihtimal var.
Ordu merkez için ne zaman ihtimal var
İhtimal yok.kky