Kapısının önünü tahmin edemediğimiz için özür dileriz...
Benim samsundan beklentim yoktu.OLMAYACAKTA.!
Diğer iller için tahminler %80 tutmuş durumda. dediğim gibi kapısının önünü bilemediklerimiz kusura bakmasın.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturKapısının önünü tahmin edemediğimiz için özür dileriz...
Benim samsundan beklentim yoktu.OLMAYACAKTA.!
Diğer iller için tahminler %80 tutmuş durumda. dediğim gibi kapısının önünü bilemediklerimiz kusura bakmasın.
Herkese iyi akşamlar
Soğuk Şubat...
Cerkes55 abi kıyılar dahil mi ya yine hiç bişey alamadık bu sistemde havada dolandı gitti 😢
Sistemin sınırı samsun olacak bana göre halen daha batı karadeniz kıyılarıda komple kar alacak cumartesi günü
Cumartesi Günü Batı karadeniz bölgesi Gök gürültülü kar yağışlarına hazır olsun yeni bir Gaziantep olayı yaşanmaması için herkesin hazırlıklı olmasında fayda var yağış haritaları bunu onaylıyor DEK+CEPHE birleşerek bölgeye 20 cm aşağı bir birikim beklemiyorum.
Detaylı açıklamayı cuma günü yaparız.
Mgm ile aynı kanıya vardığım tek nokta cumartesi günü yağış haritalarında onayladığı kıyılar iç ve kesimlerin farketmeksizin yoğun bir kar yağışına hazır olmaları...
izmir yarın sabah -3 derece
Sen bile samsun'dan daha şanlısın kar görme konusun da o derece kötü bir kış geçiriyor samsun beterin beteri var dedikleri bu olsa gerek salih 🙂
Okadar uzakmi hocam ya gfs sabah iyi gibi
Samsun sınır olur demiştim öylede olacak galiba
Hocam günaydın, MGM Ordu için c.tesi ve pazar kar gösteriyor, sizce de mümkün mü
Günaydın
Belli değil henüz
Nereden bakabiliriz modelin verdiği yağışlara.
http://accuweather.org.ua/nwp/mappage.php?view=0&mod=1&var=5&im16=1
Samsun hariç tüm kıyı iller beyazlar dedik öyle de olacak.samsunlu hemşerilerim bir daha ki sistemi bekleyecek o da ne zaman Allah bilir.
Cerkes55 hocam cephe yağışları nezaman bitecek?
Yavaş yavaş DEK oluşmaya başlıyor denizden radar takibi yapabilirsin
Herkese iyi geceler
Kar yağan bölgelerde ki arkadaşların yerinde olsam uyumam ve radar takibi yaparak tadını çıkarırım...
Cerkes55 hocam kastamonu kıyısı hep dolu aldı saf kar görücekmiyiz
Göreceksiniz ancak iç kesimlere cephe yağış olacağı için kıyı iller kadar bir örtü oluşmayacak