Bütün Karadeniz yikilirken Samsun olarak izlemek üzücü
İzlemeye devam edeceğiz yarın gece bir şeyler kapabiliriz yoksa beklentimin düşük olduğunu söylemiştim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBütün Karadeniz yikilirken Samsun olarak izlemek üzücü
İzlemeye devam edeceğiz yarın gece bir şeyler kapabiliriz yoksa beklentimin düşük olduğunu söylemiştim
Yeni bir takibin doğuşu mu acaba
Yağış modelinde bunu baz alıyorum gerisi çok tutarlı değil
Ukrayna wrf modeli ne derse harfi harfiyen çıkıyor...
Kahramanmaraş Pazarcık'ta bir elektrik direği,bilinmeyen bir nedenle devrilmiş. Direk, bölgede bulunan bir petrol boru hattına isabet etmesi sonucu patlama meydana gelmiş. Bir yandan kar bir yandan yangın. Geçmiş olsun Kahramanmaraş.
Gaziantep kömürler mevkii
GAZİANTEP
GAZİANTEP
giresun merkez karla karışık benim konumuz dek yağışı oluyor olması lazım toz kar ne ya
Ne zaman gelecek buraya asıl sistem
Yarın
Yarın öğlen saatlerine kadar adıyaman, gaziantep ve kahramanmaraş hattında aralıksız kar yağışları devam edecek.vatandaşlarımızın tedbirli olmasında heryerden uyaralım.
Gaziantep-adana yolunda mahsur kalanlarada acil olarak ulaşılması gerekiyor twitter üzerinden gerekli paylaşımları yapmaya gayret edelim.
Durum kritik...
Gaziantep, kahramanmaraş buralar şuan efsane bir sistem yaşıyor hayat durma noktasına gelmiş.dikkatli olalım gerekirse sesinizi duyurmak için yardım gerekiyorsa internet üzerinden mecralarla irtibat sağlayalım.
Evet arkadaşlar nerelerde ne kadar kar var yağışlar devam ediyor mu bir güncelleme alalım bu yazı altına merak ettim.
Ayın 21-22-23 ünde gayet tatmin edici yağışlar olacak bu sistemde iç açıcı bir durum yok maalesef.
Tarbzonun Vakfıkebir ilçesi hocam
Yarın akşam hazırlansın vakfıkebir.
Cerkes55 hocam bu gece kar görme şansım nekadar fazla Salih hoca görürsün dedi seninde bu görüşünü alayım dedim.
Aklımda tutamıyorum yaşadığınız kesimleri neresiydi?