Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese günaydın
Kar yağan bölgelerede gözünüz aydın ❄️
-
Sistem batı karadenizden giriş yaptı.
Artık yaşama vakti
-
Şubat ayı kaldığımız yerden devam...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Herkese iyi geceler yarından itibaren sisteme odaklanalım sonrasına tekrar bakarız.
-
çok soru soruyorsam kusurumabakmayın, Giresun için kaç cm lik bir örtü bekliyorsunuz? Herkese hayırlı geceler diliyorum.
3-5 cm
-
Karadeniz sayfasında batı-doğu kuzey-güney gibi hesaplamalar yapılmasını istemiyorum.
Kar göremeyen görüpte tatmin olamayanlarıda anlıyorum yalnız bu ülkenin heryeri kar anlamında zengin olsun istiyorum.
Tarım alanlarında son yıllardır su sıkıntısı çekiliyor kuraklık başa bela oluyor o yüzden polemik ile değil anlayış ile karşılanmasını istiyorum.
-
Hocam 23 gibi gelecek sistem Balkanlardan geliyor ve böyle sistemlerde en azından samsun bişeyler aliyor sanırım samsun sinir olurmu bu sistemde ne dersiniz
Orta karadeniz sınır da bakalım daha var güncellemeleri takip edelim.
-
Hocam orta karadenize kaymak var mı yok mu
Düşük ihtimal.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hatırlatmak istedim
:memnunseytan:
Haftalardır bir marmara bir avrupa bir yunanistan arasında gitti geldi gitti geldi en son karadenize patladı...
Hiç unutmam
-
Cerkes55 diyagrama baktınmı?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. ani bir düşüş var
Diyagrama bakacaksan ortalamayı baz alacaksın 1-2 senaryonun gösterdiğine ben inanmam asla. ancak o sisteme daha var ne olur bilinmez yine ortada bir top bakalım nereye gol olacak. Bana göre batı bölgeler daha şanslı olacak