Doğu karadeniz daha şanslı olacak
Cerkes55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Günaydın forumdaşlar
-
Anlaşılan hiç yaramaz 😁😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Görelede ki kütle yarar ama sana gelene kadar gücü ne olur bilemeyiz
-
Cerkes55 hocam şu radardaki görünen kütleler hangisi bize yarar?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rüzgar nereden esiyorsa orası yarar sana kıyı iller için her zaman rüzgar daha önemlidir
-
Biliyorum Samsun iç kesimlerinde dek de alamiyoruz malesef
İç kesimlere siklon yağış kıyı kesimlerede deniz etkisi yağış(DEK) yarıyor her zaman.o gün gelince takip edeceğiz
-
Ben Vezirköprü oturuyom hafta sonu kar görme şansımız nedir
Sivas-ankara hattına bu sistem pek inmiyor.iç kesimler genelde bu yönden yağış alıyor.sahil kesimine gelen kütlenin iç bölgeye uzandığı çok nadirdir.o gün gelsin radardan takibi yapılır
-
Hocam Samsun merkezdemisn sen
Evet
-
Hafta sonu ben şanslı konumdamiyim peki?
500 hpa çok güçlü ancak 850 olarak yetersiz örtü olurmu muallak kar görürmüyüm dersen görürsün
-
Vakfikebir hocam
Sen trabzonun değil de genelde giresunun ekmeğini yersin bu sistem dedikleri sistem degildi zaten bundan ekmek çıkmaz ekmek çıkan yer doğu taraflar hızlı bir giriş-çıkış oldu
-
Senin konumun neresi?
-
İzmire haftaya yağmur ve kar ikonları koyulmuş
Senin sıkıntın buradaki çoğu kişiden daha sıkıntılı be salih bir an önce doğuya taşınmalısın ilerde
-
Sistemin tek güzel yanı 500 hpa'sı.
850 hpa'da -8 girimmi girmimmi diye düşünüyor gök gürültülü kar yağışı olması için -42 850'de ise -12 olacak bir de yağış ve soğuk çakıştımı bak o zaman tam anlamıyla yaşanır. 2017'de oldugu gibi Doğu karadeniz daha şanslı birşeyler yaşar
-
Herkese iyi akşamlar
-
an itibariyle Trabzon ofta da yoğun kar yağışı başladı Kütleler bizede ulaştı bwkalim ne kadar sürer
Oftamı oturuyorsun
-
Hocam Kastamonu sahil bu gece yarın sabah kar alır mı
Kastamonu yarın öğlene kadar hafif kar yağışı olacak nem çok fazla olmadığından dolayı yağışta olmuyor maalesef