İstanbul uzun vade olarak ayın 17 18 gibi günübirlik bir Afrika atağı var geçen hafta gibi olmaz sonrasında 1 2 günlük normal seyire düşücek temmuz 22-24 arası kuvvetli bir Afrika gözüküyor temmuz son hafta tekrar bir düşüş olabilir geçen seneye göre uzun süreli bir sıcak hava dalgası yaşamadık lakin çok kurak bir temmuz ayı yaşıyoruz haziran ayı da kurak geçti inşallah yağmur yakalarız iyi akşamlar
Furkan190355 tarafından yazılan gönderiler
-
-
41.3
Nem
13
Saat 22.50
Şırnak Cizre bu saatte inanılmaz bir sıcak konu dışı ama atmak istedim
-
Dayanamadım memlekete kaçtım hava 18 derece sprey şeklinde yağış var mis gibi hava
-
Az biraz nefes aldığımız günlerin sonrasında sıcaklıklar tekrar yükselecek ayın 15 itibari ile yeniden 30 dereceleri geçeceğiz
-
Avrupa yakasında rüzgar başladı kısa süre sonra il genelinde rüzgar sert esecek
-
Hala 28 30 bandında sıcaklık rüzgar yetisse bile evdeki sıcak hava zor dağılır
-
Sorunuza gelirsek ayın 15 den sonra tekrar havalar çok ısınmaya başlayacak
-
Ben dalga geçmiyorum düzgünce soru sordum laflarına dikkat et biraz kardeşş
Hocam şuan sıcak hava dalgası etkisindeyiz gece rüzgarın sert esmesiyle hava serinliyck sıcak seviyor olabilirsiniz ama özellikle İstanbul için bu değerlere alışık değiliz
Disarda çalışan emekçi arkadaşlarımız da var tatil için bile çok absürt bir hava herseyin fazlası zarardir
-
Gece saatlerinde karayelle birlikte soğuk giriş yapacak yarın maksimum 27 dereceye çıkar
Hocam gfs ile ecm önmuzdeki günler için biraz ayrı davranıyor gfs inatla tekrar yüksek sıcaklık gösteriyor hemde uzun süreli ne düşünüyorsunuz
-
İstanbul rekoru kırdı florya istasyonu baz alındığı için 40.7 tarihe geçildi
41.1°
-
İstanbul rekoru kırdı florya istasyonu baz alındığı için 40.7 tarihe geçildi
-
Yarin sabaha karşı rüzgar hızını artıracak sıcaklık düşecek lakin bu gece zorlu gece 11 12 de bile 27 28 dereceler görebiliriz
-
Tuzla 40.2° 🔥🔥
-
Tuzla 39 dereceyi gördü
-
Bugün 40 dereceyi zorlayan yerler olabilir
Güneş çarpmasına dikkat edelim