Rüzgarı soracak olursanız poyraz kuvvetli esecek buda hem dalgalı hemde deniz suyunun soğumasını sağlıyor ayın 7 8 gibi poyraz yavaslayabilir takip edip gitmeniz çok daha iyi olur
.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturRüzgarı soracak olursanız poyraz kuvvetli esecek buda hem dalgalı hemde deniz suyunun soğumasını sağlıyor ayın 7 8 gibi poyraz yavaslayabilir takip edip gitmeniz çok daha iyi olur
.
Rüzgarı soracak olursanız poyraz kuvvetli esecek buda hem dalgalı hemde deniz suyunun soğumasını sağlıyor ayın 7 8 gibi poyraz yavaslayabilir takip edip gitmeniz çok daha iyi olur
Aynen evet hocam temmuz ağustos ayında sizce nasıl olur hocam
Valla bana kalsa denizin en güzel zamanı ağustos eylül derim hem su ısınmış oluyor hemde hava çok sıcak olmuyor tam ortası
Bu gidişatla özellikle suan içinde olduğumuz sıcak atak sonrası artış net olur burda önemli olan rüzgar bence deniz planınızı rüzgara göre yapın
Saat 16 ama hala bi çok yer 33 35 arası akşam saatlerinde hala 29 30 olan yerler olucak
Ben yalova da yaşıyorum hocam sadece bana yakın çınarcık denizine gidiyorum ama hep soğuk bi türlü sıcaklamadı
Baktim 21 derece gösteriyor evet tam ısınmamış haklısınız en azından 24 25 derece olsa iyi olurdu
Yok hocam ya ısınmadı ki soğuk hala su giremiyorum ki her seferinde gidiyorum geri dönüyorum
Poyraz etkili biraz ani değişim yapabilir deniz suyu sıcaklığında tabi gittiğiniz denize göre de değişir ben Karadeniz için diyorum marmara da etkileniyor poyraz dan
Güncel diyagram gfs ana çıktı sırıtmış hafta onu serinlikle beraber yagmur olasılığı var ama düşük ihtimal ull doğuya çok kaydı yinede yağmur gorurcez bence
Devamında yeni sıcak atak belli oluyor ortalamayı yukarı cekmis temmuz 10 gibi tekrar bir düşüş gözüküyor vade uzun artık gelebilecek en ufak serinlik bile bu sicakla karşılaşınca patlamaya hazır bomba gibi olur
İnşallah gelir artık şu sıcaklar da denize girelim
Şuan uygun hocam aslında 😅 denizde ısındı
Gfs yaktı kavurdu ogle güncellemesinde son saatler yazcıları bile delirtir gelmemesi dileğiyle
Gfs istanbul için yağışı bozdu kışın yaz versiyonu gibi git gide doğuluyor
Ecm güncel diyagram ozeti devam eden sicakliklar yarin bir tik daha vites arttıyor cmrts ile birlikte düşüş var pazar günü aksiyonlu geçebilir yağmur oraj onun tahimini cuma akşamı yaparız
Temmuz 6 civarı yeni sıcak atak kendini belli ediyor extreme gözükmüyor ama vade uzun hersey olabilir diyagrama göre sıcak ve biraz uzun bir atak bizi bekliyor
Bazı isimler geçiyor. Tj var mesela olursa süper olur. Dixon’dan sonra kısa şutöre hasret kaldık. Sene başında Efes’in şutörü Larkin ile ilgileniyorduk o olsa o da güzel olurdu. Vaselije Micic ismi geçiyor şu sıra. Gelir mi bilmem ama katkı vereceği tartışmasız. Doğru nokta transferlerle seneye de Euroleague şampiyonluğu konuşuruz inşallah.
T short inanılmaz iyi olur larkin de düşüş görüyorum belki takımdan kaynaklı micic avrupaya kesinlikle gelecek fenerbahce olma ihtimali yüksek
Bjk içinse sanırım fenerbahce den dysahwn pierre transferi olacak gibi haberler o yönden
Ben Beşiktaş’ın da renk kattığını düşünüyorum her ne olursa olsun finallerde olmalı Beşiktaş. Umarım ona göre bir yapılanma olur önümüzdeki senelerde.
Hocam valla efes çıksaydı süpürürdü fenerbahce seriyi beşiktaş tek galibiyetini taraftarla aldı onun dışında fenerbahce kimle maç yaparsa yapsın icerde disarda yener kadroyu daha da güçlendirir bence
Basketbolda çok dominant bir takım olduğunu tekrar gösterdi tebrikler fenerbahçe
Beşiktaş da elinden geleni yaptı seneye takım komple değişiyor
Basketbol ziyafeti devam ediyor
BJK FB karşılaşması Beinsportshaber de
Seri biter büyük ihtimal ama Beşiktaşın kadrosu bira daha güçlü olsaydı bu seri aşırı keyifli olurdu