Cerkes55 hocam ab samsun için yağışı baya kesti samsun için analiz uapıcakmısınız
55samsum55 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bizler için efsane bir şey geliyor yani sanırım diyebileceğim tek şey bu
Hocam Samsun'a -42 girdi yağışda azalma olurmu
-
Hocam samsun için tahmininiz nedir
-
Karlı bir samsun sabahından herkese günaydın modeller güzel dönmüşler doğuya

-
Hocam elinize sağlık samsun için beklentiniz nedir cevaplarsanız seviniriz

-
Sosyal medyada 60-70 cm sahillere kar yağacak diyenler gibi hayal satmıyorum arkadaşlar minimum değerlerden bahsederek bölgemizin kıyı şeridinde beklenilen kar miktarlarını yazdım altı olmaz üstü olur gerisini siz düşünün 🙋
En iyisini yapıyosunuz hocam

-
Daha Çok Göster
Beklenilen sistem sonunda ülkemize giriş yapıyor öncelikle uzun yıllar sonra gelen bu şiddetli soğuk ve kar yağışlarının keyfini çıkarmanız dileğiyle
Batı karadeniz bölgesinde kıyılar 20-30 cm arası
Orta ve Doğu karadeniz bölgesinde kıyılar
15-20 cm
Doğu Karadeniz bölgesinde kıyılar 15-20 cm
Bölgemizin iç ve yüksek kesimlerinde kar kalınlığı 70-100 cm arasında değişecektir
Şehir şehir detaya girmiyorum vaktim yok sorularınız olursa cevaplayabilirim
İhtimalleri düşük tutmakta fayda var azı değil çoğu bizim olsun 🙋
Hocam samsun Canik için cm beklentiniz ney

-
Pandora kardeşim, hiç bir üye ile sistem konusunda ağız dalaşına girmeyelim. Lütfen rica ediyorum. Biz işimize bakalım.
Hocam kusura bakmayın bundan sonra daha dikkat edicez anlayışınız için şimdiden teşekkürler
-
Karadeniz bölgesini aktif görmek harika herkesi bekliyoruz bölgeye son 2 gün 🙋
Hocam akşam bölge geneli açıklama yapıcakmısınız
-
Cerkes55 hocam modeller yağışı pek çözemiyor gösterilen yağışdan daha fazla yağması mümkünmü sonuçta Karadeniz burası.samsun içi. Dedim hıcam
-
Sistem hayırlı olsun.
Büyük ihtimal sistemin yıldızı kastamonu-ordu arası olacak
Hocam samsun Canik için kabaca cm beklentiniz ney
-
ACİLEN KARADENİZ AHALİSİİ GEM'E BAKINNN

-
Cerkes55 hocam samsunu en iyi aramızda siz biliyorsunuz sadece merakımdan soruyorum cm işi daha cok erken ama kabaca tahminiz nedir Canik için

-
Samsun ve doğusundaki illerimiz kıyılar bu sistemde kar görme olasılığı düşük . iç kesimlere yağar, sıcaklık sorunu var gibi. Bugünkü dmi haritasında da bu açıkça görülüyordu. Modellerde bu akşam düne göre bir tık bozma gerçekleşmiş benim görebildiğim kadarıyla. Hem de soğuğun süresi 1 hayli. Kısalmış.
Sıcaklık sorunu nerde var Allah aşkına ülkenin %90 nına - 10 giiriyor
-
Sistem 144. Saate kadar girdi artık bu saatten sonra afaki değişimler olmayacak
Bu güncelleme de sistem doğuladı ve karadeniz için iyice GOL oldu 😁
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hocam samsun için durum ney