balıkesir merkeze ısrarla kar veriyo gfs olma ihtimali varmı ben anlayamadım ![]()
Tnhnkrhn tarafından yazılan gönderiler
-
-
model devam etseydi yukardaki balinayı indirecekti ❄❄ gfs baya iyi bir güncelleme yaptı.
-
ben güney doğu Kocaelideyim kar vermiş vermesine ama o saatlerde - 8 girişi bile olmamış be rüzgar poyraz 500 hpada zayıf bu kar nasıl mümkün oluyor?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aynı şekilde balikesirde öyle
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. gfs 21 in gecesinde konumum balıkesir merkeze kar verdi☃️
-
Sanırım marmaranın yüzü şubatta gülecek Karadeniz sisteminde ısrar devam ediyor.
-
icona göre balıkesir merkez örtülük kar alır.
-
Şimdi doğu karadeniz sistemi olucak diyorlar gelecek sistemler.Sizce nerden giriş yapacak sistemler?
-
Sağlam bir sistem alıcaz ama ne zaman bakalım
-
çarsamba netleşir
-
Marmara kara batak özledik☃️❄
-
İstanbul fena kar alır bu görüntüde
evet marmara için efsane olurdu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İconda düzelme var
Üst yeni
Alt eski❄
-
3 cm falan olaydı bari en azından kar yağdı derdim moralim bozuldu gerçekten.umarım değişir