yani bir dün geceye bak bir bugüne şaka gibi gerçekten ya bu mantıkla yarında değişir bu modeller ben anlamadım ![]()
Tnhnkrhn tarafından yazılan gönderiler
-
-
balikesir merkez iyi kar alacak gibi duruyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. balıkesir diyagramı
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şöyle gelse keşke
-
pazar mgm kar ikonu koymuş marmaraya gerçekleşmesi yüzde kaç acaba
-
İnsAllah hocam yav , bu zor günlerde kar yağacak diye mutlu olmak kadar güzel bişey yok bizede gelsin dekler 2017 de siklonik olarak çok çok muhteşem kar almıştık , keşke siklon olsaydı ama buna da şükür

inşallah kar görürüz bu sene balıkesir olarak kar göremedik şöyle 10 cm yağsa yeter
-
Beyler bise sorcam bu istanbulda oluşan VORTEKS denen şey bi tek karadeniz de mi oluşuyor yani Marmara denizinde oluşup Bursa Balıkesir taraflarına vurma olasılığı yokmu bu Karadeniz icinmi oluşuyor dadece
bunu bende merak ediyodum bir balıkesirli olarak
-
öğle güncellemesindeki senaryo devam ediyor
Gfs akşam güncellemesi
192-384 saatleri arası

Marmara nolur ?
-
kış bitti miii acabaa

Şöyle Balıkesir e 20 cm yağsın yeter Valla😂
-

bu kaçıncı senaryo
-
Gefs Senaryoları Toplam Kar Miktarları
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 7 ve 15 iyimiş
-
umarım gelir yani daha önceden marmaraya 117 cm gösterip bozduğu oldu
-
gfs hep böyle yapıyo sonra bozuyo maalesef ecm inanmak lazım

-
Doğu karadeniz güzel bir kar alcak Marmaraya yaramadı hiç bu kış özellikle güney Marmara bitik..
-
soğuk var yağış az bu neden böyle ki