Çok alçak basınç var çok model zamanına yetmez yeni sistem inişi azor bitik
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Akşam ki çıktı alttaki güncel çok güzel görüntü kuzeyimiz sürekli böyle olsa keşke
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dayı -28 bize bakıyor biz ona indiriver garii
-
gerçekleşmeyecek bir senaryo hocam
Farkettiysen modele göre yazıyor. Ve neden bu kadar karamsar oldunuz anlamadım gitti..artık bugün itibariyle kış mevsimine girdik.
Evett bugün 21 Aralık 2023
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Modellerde herşey değişiyor tek değişmeyen model bu
-
Zonguldakli67 Fena kar verdi ha sana 15 saat aralıksız dek fena. İstanbul Anadolu yakasına 4 saatlik verdi.
Modele göre Avrupa izleyecek anadolu yakası keyfini sürecek.
-
Olmuyor olmuyor istopp
-
Whisper ben gidiyorum gfs ayar çek bunlar bu gidişle ramazan bayramında sistem verecek galiba
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yaz verileri atıyorlar galiba
-
Polar yandı kül oldu
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şaka yapıyorlar
-
Biri şaka desin -8 kadar yükselmiş. Gfs kendine gel
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yok artık bu ne
-
Winter hocam sizin bu kıştan umudumuz varmı yoksa yine hüsran mi yasariz
Verilere göre konuşuyoruz. Şuan ssw önümüzdeki günlerde bir ısınma bekleniyor ısrarla bunun yer seviyesine yansıması 15-20 günü bulur. Bu durumu anlattım olumsuz olur diye kafadan 15 gün sileriz boş kurak günler olarak.
Diğer taraftan suanki verilere göre 10 ocağa kadar sistemler almamız lazım. Bugün den itibaren her çıktıya sistem gelecek gözü ile bakabiliriz çünkü tüm veriler bu yönde .
İçinde bulunduğumuz ay kış mevsimi olarak kuzeyde beklenen soğuk yok bu nedenle gelen ataklar cılız bitik geliyor bunu da normal karşılamak lazım. Ne kadar ekmek o kadar köfte derler ya tam da olay bu şekilde.
Özetle kıs tahmini yapsam Ocak 7-8 kadar Max sistem beklerim sonrası ssw beklerim. Bitişi Şubat ilk haftalarını bulur şubat 7-20 arası sistemler alırız ondan sonrası şans ve ilkbahar gelişi zaten .ama ocak son 3 hafta kritik olacak gibi bizim için
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -16 mı of