Soğuklar birikim olmadan salınım yapıyor bu durum kötü
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Stratosferdeki ısınma güzel yerde yalnız.bakalim ilerleyen günlerde devam edecek mi. Bir kaç defa bu tarihten itibaren ısrar verdi
-
söylediğim de hemen olmasın yav
akşam kutup İzlanda karışımı dedik ortaya böyle görüntü çıkmış
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Değişik senaryolar devam ediyor.
-
Athena eline sağlık stop edebilirsiniz.. aşırı bozuk aşırı dengesiiz bir çıktı oldu. Kutupta soğuk kalmadı.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Soğuklar arktik bölgede toplanıyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düne kadar bariz ısınma veriyordu bugün değişmiş.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Son güncellemelerde soğuklar bariz arktik bölgede birikecegim diyor. Olası bölünme de Amerika civarı büyük soğuklarla karşı karşıya kalır.diger yönden Kafkas bölgesinde ciddi olmayacak soğuklar oluşabilir.
Burda önemli olan bize bölünme değilde polar vorteksin yavaşlayıp kuzey ve artık salınım verilerinin önemi gerisi takdiri ilahi ye kalmış durumda.
-
Kökeni sibirya mı yoksa kutup kökenli mi hocam ?
İzlanda- kutup fakat İzlanda yönüyle gelecek gibi duruyor. Nao pozitif kalacağım diyor.bu durum aktif azor demek. Ao ise poztiften notre yonelecegim diyor ay sonu gibi bize bunun emaresi 2 Ocak -5 Ocak arasını bulur.
Tahminimce bölünme öncesi yer değişimi oluşurken gelecek bir soğuk hava dalgası .
-
2-3 Ocak gibi bir kuvvetli sistem söz konusu.
-
Azorun batılı olması sistemi Avrupa ya yönlendiriyor. Azorun 300-500 km daha doğulu olması lazım.
Bu arada ay sonu için ciddi sistem sinyalleri var
-
iskanidnav yb olsa ne güzel olurdu
İskandinav yükseği ile bu sinoptigin ne alakası var ? Sistem izlanda kökenli kutup değil
-
Model sonu gözüken bu ısınma etkileri 10 ocakta felan olur gibi
Ben bı arkadaşa akşam yazdım 15 Ocak civarı polar vorteks de bölünme yada dağılma olacak diye bunu veriler gösteriyor dedim. Arkadaş pek verilere inanmıyor. oysaki atmosfer katmanlarında bazı kısımlar gerçekleri yansıtır. Ben. Bu şekilde olacağım der ihtmal vermez kesinlikle o olur.ama bazı kısım ihtmal oabilir olmayabilir de diye arada bırakır.
-
Bölünme olursa hapı yutarız. Vortkes dağılır üzerine nao poztif olursa kaymağını yeriz.