240 güzel bitti
Ecwmf veriler guncellendikce daha güzel hal alacak.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur240 güzel bitti
Ecwmf veriler guncellendikce daha güzel hal alacak.
Ben beklemiyorum. Modellere yansıma en az 3-4 günü bulur tam nitelikli
pazartesi böyle demişiz ekstra nao verisi ile ilgili de olası senaryolarda da bulunduk hepsi tutarlı şuan herşey rayında ilerliyor.
Son saatler de verdi OMEGA blokajını miss bol bol kombi açacaz
ÖNEMLİ BİLGİ; ALLAH'TAN UMİT KESİLMEZ BU SEKİLDE BİR HAVA OLAYLARI OLURSA....
KARADENİZ DE SICAK VORTKES DURUMU VAR.
VORTKES CANDIR
Benim sistem düşüncem -20 li iniş olup yerini -16 lı ilk bırakmasıdır.bakalım ilerleyen günlerde böyle olacak mı. Ama azorun biraz doğulu olması lazım.yoksa çok takılıyor Balkanlar da
Denizler de sıcak artık gerisini siz düşünün
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Saf kar demek -28 üzeri
kar haritasını merak ettim bu kadar gelen soğuklara göre
Şimdi dediğimi daha iyi anladınız sanırım. Bağlantı kesilince soğuklar da kesilir. daha 40 takla atar ama bu hafta sonu yakın takibe başlar. Artık cm cinsinden hesaplamaları yaparız.
Beğenmedim daha güzel olacak inşallah çok oyalandı azor bağlantıyı kesmek üzere. Azor ilk başta bahsettiğim gibi biraz daha doğulu gelmesi lazım. Sistem tam güç kuvvetli soğukları salacaktır.
Avrupa ya inen soğuklara boş soguklar adam boş yere soğuk çekiyor. Deniz yok belki büyük göller varsa dek umutları var.bu sistem tam Türkiye göre hatta Karadeniz kıyı hattı sistemi ege Akdeniz de oluşacak ab ülke sistemi yapar .
İşte bu bastır doğuya azor hadii
Ah azor ah. Ya çok batılı olursun ya çok doğulu
tekrar deneme olacak fakat azor biraz batılı duruyor hafif dogulması lazım. İzlanda sürekli sırt üstü bloke yapıyor. Sistem izlanda kökenli sistem olmuş olsa soğuklar çoktan balkanlara doğru inmişti
Kutup dagılmış durumda burdan ekmek koparmak lazım.
Bahsettiğim tarihlere girmiş durumdayız hadi şansımız bol olsun