Dondurucu soğuklar başka bir hava hadisesi yok. Kuzey kesimlerinde yer yer etkili Dekler diger yerler buz kesti.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Yaso istop et yeterli bi cacık cıkmaz eline koluna sağlık
-
Beğenmedim
Uyardım ama zayıf dedim şişko olsa bişiler ederdi
-
Sinan abi senin sistemin temelleri atılıyor. Wettersentaleden takip edebilirsiniz devam ediyor
Sinan abin sistemi pişmaniye oldu şu görüntüler de
-
Zayıf değil olması gerekli seviyede
Şimdi biz burda seviyesinden mi bahsettik.!!! Seviyesi normal 1035 MB ben alan açısından etkileşim açısından zayıf köşeye kısılmış manasında dedim.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kutup yüksegi zayıf kalıyor azor aşırı yatıyor Atlantik bölümünü en azından bıraksa İzlanda kuzeyi bu şekilde şişirmez. İlerleyen görüntüler de yine blokaj hali olacak fakat kuzey de sıkıntılar baş gösterecek gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çok güzel görüntü şu hafifleyen ab hızlıca kaybolursa ordan daha güçlü daha güzel hale gelir sistem 2017 yılı deriz .azor bariz dogulu bu biraz sıkıntılı siklonu derinleştirmeden uzaklaştırma çabasında. Şu modelde konumu gayet iyi biraz daha dogularsa sıkıntı olur bizim için
-
Kimse niye ateş etmiyor sıkın..
-
Model sonu çok güzel bitti 150-200 km dogulu olsun diyen arkadaşlar şuan sistem bahsettiğiniz biraz doğulu gelmiş olsaydı model sonu tepemizde kocaman bir azor yüksek basınçı hakimdi. bu şekilde en azından ull blokaja gitti. Daha çok değişir rüzgar hızı hesapları düzeltilirse izlanda 144 deki güçlü derinliği zayıflayabilir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mal boncuk
-
Hocam soguk parcalaniyor azor yatinca batili da inince iyi ce kirpilmaya başlıyor. Direkt marmaradan girse daha iyi. İtalya felan yok sadece soguk kırpıyor
144 saateki azor tepesindeki İzlanda acayip şekilde şişiyor. 168 de dediğin gibi sogukları kesiyor işte. Zaten sistem desteksiz bir iniş içerisinde olduğu için fazla üstüne düşmemek lazım. Fazla bir beklenti olmasın yani
-
Hocam ben sadece 168 için batılı indiğini gördüm onun haricinde sinoptik güzel
Siklon ilk ege de patladığı için otomatik olarak İtalya Balkanlar üzerine gözüküyor da. Siklon doguladıkça soguklar da peşi sıra gelecek. İtalya gitme şansı yok .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Mal boncuk :okey:
-
Neresi batılı geldi neresi kötü geldi. Ben mi yanlış modele bakıyorum. Tam yerinden notka atışı geldi . Siklon doguladıkça oda gelecek
-
Niye modeli begenmiyorsunuz dostlar.
Gayet güzel gidiyor