>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Nolucak böyle bozulmaya yöneldi
Kar yok sistem takip bitti önümüz bahar ona odaklanalım.
-
Ben zaten size bişey demedim hocam 😂
Bende genel olarak yazdım ben ve diger hocalarımızın İstanbul bahsinin oldugu yorumlardan.
-
Whisper dayı senin musluklar saatler patlar böyle olursa yastık yorgan et
-
Türkiye İstanbul'dan ibaret değildir o yüzden böyle bir modeli kabul etmiyorum ve Avrupa ya gider demiştim 288 de neyse takibe devam ben ayın 4 5 i için Ecmwf den bişeyler bekliyorum sabah önce önümüzdeki sistemi bir alalım bakalım
İstanbul u baz alma sebebimiz orda oturmamız yada yaşamamızdan değil. Rakım olarak Marmara bölgesinde denize sıfır illerden biri + nüfus+ büyük şehir hayatını da eklersek buraya yagacak kar gelen soguklar elbette diger yerleri banko garanti hale getirmiş demek. Diger kesimleri sormaya bile gerek kalmıyor. Ha soguk açısından yağış açısından şansınıza bakmak gerek .
-
Ben sistemi çözdüm de tek sorun şu ki sistem siklonik bir sistem olarak mı yoksa dek mekanizması ile gelip 1 gün içinde bitecek mi ?
Normal şartlarda bu 2 sistem dek oluşması gerek fakat siklon felan patladı ab yb oldu yb ab oldu karman çorman hocam.ha sistemin vorktes üretme potansiyeli var mı var . Ama bi anda 2017 vol-2 oldu resmen
-
Bi 2017 daha yaz oraya hocam
-
Buz gibi karayel ile kar fırtınası başladı h olsun
Rekor kar yağışına gitti hocam İstanbul. Daha eskisi erimeden üzerine yeniden yeniden geliyor maşallah gfs nin eli bol
-
Model 288 ile 292 bakın ne alaka neden yani ab yb oldu yb yerine ab attı
-
Model kafayı yedi. Ab ne ara yb oldu altanda siklon patladı
bence yatalım daha iyi herkese iyi geceler. Paylaşan arkadaşın eline sağlık
-
Tam istediğimiz olmadı azor altantikten yana oldu. Bu durum da İzlanda kuzey teleşa soktu. Kutup yükseginin önü kesildiği gibi Sibirya ya iniş kanadı bırakmadı .azor biraz daha bükülse batı-dogu olacak neredeyse aşırı yattı. Bu modelde ab siklon iş görmez zaten tepemizde ull olmuş kütle var altında da yb geliyor. Ull blokaji olasada çok sinir bozucu bir sinoptik gelmese daha iyi
-
ayy auy blokaja gider
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor fazla batılı kalıyor sorun burda ama ana fikir güzel bu şekilde olmasını bekliyoruz da zaten. Dün akşam ki gibi İzlandayi top yapıp kuzeye atmadı en azından
-
Biraz sakin relaks. Anasının fikirini görmeye, ögrenmeye Çalışıyoruz. Sakince izleyin
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hemi.nord