>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
abi Sinan abinin bahsettiği sistem için mi dedin yoksa ondan önceki sistem için mi dedin
Yok ona daha var
-
Orta derece 2017 geliyor inşallah gün geçtikçe 2017 sinoptiğini almaya başlıyor modeller.
-
Özetlemek gerekirse;
Önümüzdeki sistem daha önceden de dediğim gibi vezir de olabilir rezil de. Tamemen basınçların dizilim yönü kuvvetine bağlı .
En önemli faktör bu gecede 170 lı saatler de görünen İzlanda baskısı azor sırtına baskı yaparak iskandav yüksegi oluşumunu engellemekte. Yarın 150-170 arası önemli anlar olacak
İskandinav yüksegi devam ederse saglam durursa sistem kuvveti çok daha iyi artar çok güzel bir sisteme dönüşür.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
vortexin yer değiştirmesi önemli iki guncellemedir yapıyor bunu. Aksam controldede var di. Isınmanın etkileri yeni yeni görülüyor. Elbet etkilenecez bu süreçten fena soğuklar olacak kuzeyimizde. Herkese iyi geceler ❤
Azorun altı nasıl oyuluyormuş harun gördün mü
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul için özel bant gözümden kaçmadan atayım dedim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor tek kelime ile müthiş bir de kutup yüksegi gelirse okullar tatil olur
-
kutup iyi toparlandı bir yere fena patlayacak ama nereye
-
Babayaro geliyor mu bak uyuyamıyorum gidemedim görmeden
Yaro geliyor da babasını bilmem hocam
-
Whisper Dayı gözünü seveyim benim yükseklik korkum var. Çek şu yüksekleri tepemizden
-
tam 9 şubatta 1 deneme daha yapacak bakalim
Nerden yapacak acaba
Azerbaycan tarafı az müsait.
-
İnşallah böyle birşey olmaz yoksa bu mini sistem ardından kötü bir döneme gireriz. Sonra İzlandayı mumla ararız yagmur olsa da gelse diye .
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Azor kutubu bölmeye çalışıyor
-
Sisteme destek cılız da olsa geliyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Rahmetli kemal Sunalın bir filminde konuşmasında dediği gibi ayrılda gel Sibirya ayrılda. Bizim melez ab yattı oraya saç baş yolduruyor.