96 h'ye bakın hocam. Beni anlarsınız. Ecmwf siverek82
İtalyanlar rex yiyor. Alakası yok keşke İtalya tarafına iniş olsa .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur96 h'ye bakın hocam. Beni anlarsınız. Ecmwf siverek82
İtalyanlar rex yiyor. Alakası yok keşke İtalya tarafına iniş olsa .
Gfs bu kaşıkla verir kepçeyle alır.
Bu tarz sistemler yakın vadeye bakar daha henüz çok erken sayılır hafta sonu yavaştan beli olur ak koyun kara koyun
Gfs Grönlandı yine aşırı şişirmiş İzlanda sibiryanın bağlantısını kesiyor. Ayırca aşırı yatık azor aşırı doğulu İskandinav göre soguklar yine çok iyi.
Daha da güzelleşebilmesi için girtte patlayan siklon Akdeniz'e iç Anadolu ya oradan orta Karadenize dogru yükselemesi lazım. Kutup yüksegi desteği kesiyor. Eger azor İskandinav yüksegi ile bileşir ise tek taraflı güçlü soguklara maruz kalırız
Daha çok degişir 2004 potansiyeli olduğunu her zaman söylüyorum daha fazlası da olabilir
Hocam pv de toplu aynı zamanda ondan soğuk yok yoksa iskandinav şart değil
Zaten pv her zaman güçlü oluyor. Zonal rüzgarlarda ufak bir dalgalanma kutup yüksegi İskandinav yüksegi gibi basinç çeşitleri ile pv rahatsız edip soğuk salınımna müsade ediyor. Ve bizde her güncelleme analizinde bunları takip ediyoruz .
Evet hamle geliyor ama zaman yetmez sabah ola hayrola daha 40 takla atar canınızı sıkmayın mevlam hayırlısı ise versin yağmuru da karı da soğukları da
Yukarısı şampiyonlar ligi gibi baktığımız da
Bizim azor taş gibi çıktı ya az gücünü yitir düş daha güneye hamle yapacak izlanda ona bile müsade etmiyor
Bir İskandinav bakar burası kutup yüksegi de destek ederse fena bir şekilde soğuk tarafta kalırız
Evet yavaştan kanal açılıyor bakalım son saate yetişecek mi
Kaçan bişi yok kutup yüksegi bir kanal açmasına bakar fakat azor aşırı dağınık toparlanmasi lazım bu şekilde kanal açılmaz
>>>WinteR<<< atalım mı?
Yoksa yatalım uyku mu EDELİM
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sen dur ben bakıyorum önemli yerleri açıklayarak paylaşıyorum
İzlnada tam da olması gereken yere hamle yapıyor şuan onü kapanmaz ise bize gereken görüntü budur
Bunların yer değişmesi lazım altında kırım civarı bir ab ondan sonra tak gözlükleri
Ukranya sınırında girmemesi lazım yüksegin oraya şekil 276 model deki gibi yatış yaparsa biz kuru soguk ckeriz