baş belası ural yağışları da kitledi İtalya üzerin de başımızdan bir türlü gitmiyor.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturbaş belası ural yağışları da kitledi İtalya üzerin de başımızdan bir türlü gitmiyor.
Bu modele Sibirya kökenli sogukların olduğu yerde İzlanda kökenli soguklar cılız kalır. Sibirya kökenli soguklar kutup yüksegi desteği ile burda azorun tepesinde İskandinav yüksegi oluşturuyor
Bu arada Sibirya ben burdayım diyor. Yavaştan radara girmeye başladı. Fakat öncelik İzlanda kökenli sistem sonrası Sibirya soğukları buda Şubat ilk haftasından sonra belli olacak
Egede patlayacak bir siklon akıbetin yönünü gücünü değiştirir
Azor sırtı sistem denemleri mevcut modeller de. Azorun yükselmesine izin vermeyen alçak basınçlar sistemi koparıp ull olarak biraz dogulu bir şekilde desteksiz inişine sebep oluyor.
İlerleyen günlerde sistemin potansiyeli artma şansı yüksek
Ayak bastı parası istiyor sistem. soguklar ayak şekli ile anlatmış
Azor araya girse siklon dogulayacak burda ise tam tersi siklon daha genişliyor izlandadan güç alarak.
Model sonu
Azorun bı tık katkısı yok ama ilerleyen günlerde çok değişecek herkese iyi geceler .
Azorun kafa kaldırmasına Bakar
Ufak tefek parazitler var düzelecek inş
Şaşı bakan şaşı görür ok işaretlerin dediğine hiç denk gelmedi bana 216 bakalım merak ettim
Kanalı açmak için İskandinav yüksegi geldi ama silkon agır kaldı kanal açılacak ama dogulu biraz
İş yine bilmeyeceye döndü. İskandinav yüksegi geldi bu durumda İzlandayi geri çekti fakat siklonu ittirecek bağlantı koptu. İzlandının Avrupa ya dogru tekrar hamle yapması şart bu modele göre
Azor baskısını artıkdıça ve siklon da dogulamaya devam ettikçe sistem kanalı açılacak
Azorun dogu ya dogru baskılaması lazım İtalya civarına dogru yerleşecek siklonun da dogulaması şart güzel gidiyor