Kasım biterken önümüzdeki günlerde Orta ve dogu Karadeniz yüksek kesimleri gelen yağışlı soguk hava ile kar yağışlarını görecektir.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık başı ile birlikte vorteks de toparlanma mevcut zaten ao nao verileri de bunu desteklemekte. Avrupa kıtasına hakim yb ve yine aynı şekilde tam kuzey kesimimiz bizde dahil olmak üzere yüksek basınç hakimiyeti ile bir süre Aralık ayına devam edeceğiz. Kutup girdabı ne kadar güçlü olursa soguk deposu da Bi o kadar güçlü olur. Bu durumu akşam da yazdım bizler için en hayırlısı bu şekilde şuan verilere göre en etkili sistem beklentisi (Kıyılar için) ocak ilk haftasından hatta ve hatta 10 undan sonra gerçekleşebilir. ( bu ilerleyen zamanlarda değişebilir. Kutup girdabının. Vorteks çökmesini bekleyeceğiz.
Herkese hayırlı geceler.
-
Bizim için kuzey kutup girdabının Kasım ve Aralık boyunca güçlü olması Aralık sonu gibi bu girdabın zayıflaması ile sistemler silsilesi ile karşılaşmak ama. Bu durum her zaman olmuyor işte. Olan yıllarda da efsane ismini verdiğimiz sistemler gelmiş oluyor.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Batılı QBO nasıl kendini belli ediyor hem soğuklar daha fazla rüzgarlar daha güçlü
Bu verilerin anca bize ocak 10 - 15 gibi resmi gelir o zaman akıbeti belli olur
-
Orta ve dogu Avrupa üzerine yatan iksandinav yükseği belası oldugu sürece yukardan kayıp giden - 24 - 12 ler göreceğiz. Ciddi soguk atakları 10 Aralık sonrası gelmeye başlayabilir. Ao ve NAO verilerine göre azorun daha güçlü olacağını Avrupa ve atlantiğe sırt vereceği veriler ile gözlemlenmkte. İlerleyen haftalar da bu durum tam tersi hal bile alma şansı var fakat. Şuan %65 azor hükümdarlığı öne sürülüyor.
Diger yandan kuzeydeki bu soguk akışının devam edeği kutup girdabının bir süre daha zayıf kalacağında ele alırsak Aralık sonuna dogru haraketlilk gelebilir.
Şahsen adına ben böyle bir şeyin olmasını şimdiden istemem kutup girdabı daha çok güçlenip ocak başı şubat gibi asıl sistemleri peşi sıra vermesi. Sebebi şuan kuzeyde tam depolanmış çok güçlü bir soguk yok. Olmayan soguk gelsede bize yaramadan direk çekip gidecektir.
Bakalım mevlam bizlere neler gösterecek. Veriler değişir takibe devam.
-
GFS öğlen 270.saat.. Kuzey ve Batı kesimlere kış geldi dedirtecek cinsten
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kuru soguktan başka bişi değil yağışsız soguk bir hava
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan ne yaptın şu görüntünde Maltepe sahile 50 cm olur dek yağmuru olur
-
hayatımda ilk defa böyle rüzgar yönleri görüyorum var mı yorumlamak isteyen ?
Anormal bir durum yok balkanlardan gelen yağışlı hava ve akabinde lodos eşlik. Yani rüzgar Poyraz ve lodos olarak giriş gelişme yapıyor
-
>>>WinteR<<< hocam seninle model takibi yapmayı özledim cidden model sayfasında ben atiyorken sen çizim yapiyordun umarım bu senede Güzel anlar yaşarız heyecanlı model takipler 😁❤️❄️☃️
Ömürümüz oldukça, zaman buldukça yaparız hasan. inşallah güzel bol yağışlı sonbahar kış geçiririz.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
200k liraya araba önerisi
Ayrıca benim arkadaşım da satıyor arabasını Toyota corolla 2008 model t4d kasa onlardan da bakabilirsin
-
200k liraya araba önerisi
Megan 2 alınabilir. Ama temizini bulmak şartıyla
-
Ege den +24 ne sıcak yapar bee gelooo
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Üffff
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İçimiz ısındı gfs Allah razı olsun