The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Başkan anlık mı bu neresi
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturThe content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Başkan anlık mı bu neresi
Saat 22:00 civarı itibariyle artık 500 hpa - 40 ve üzeri giriş yapıyor
Anadolu yakası daha yoğun yağacak diyoruz da bence Avrupa yakası yeşil kütle oluşumu fazla bakalım
Hafif karayel yönlü ilerleyecek kuzey batı güney dogu olarak. Bundan dolayı
Ecmwf göstermiş oldugu sistem şuan içinde oldugumuz sistemden daha güçlü duruyor
700 mb rüzgar verilerine göre dek oluşumları akşam 21:00 den sonra başlayacak rüzgar ve koşullar o zaman daha uygun
25 OCAK 2022
8 OCAK 2017
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Trafik şu an felç..Saat 01.11 haberlerde canlı
Oto kaporta boyacılara göcük düzletmecilere fena iş çıktı ha. İşi olanda çıkıyor trafige olmayan da ne garip bir şehir
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Rüzgar artık dönmeye başladı yıldız sonra kareyel. Gelemez maalesef ama olmaz diye bişi de yok
Yarın gece İstanbul Anadolu yakası ve Kocaeli İzmit Adapazarı bölümüne güzel bir yağış var yine
Abi kafayı yicem tuzlada denize giricem ya
Daha yeni döndü sancaktepe yeni başladı sayılır sabır biraz
Hocam genelde herkes (forum, twitter) avrupa yakasını ve batısı için çok yağış alıcak derken siz neden anadolu yakasının güney doğularına daha çok yağış alacak dediniz açıkçası merak ettim? modellerde avrupa yakasına cömert davranmış
Ben Avrupa ya kar yağmayacak demiyorum oraya da yagacak elbet ama yogun olarak benim analizim böyle
O zaman Kocaeli eskiye göre biraz daha şansli şuan değil mi hocam?
Biraz çok da değil yani
Avrupa yakasi sahilleri icin kendi konumum icinde tamamen fiyasko sistem
Sizin bölgenizi anca Poyraz etkiler
Yalnız kabul edelim ki sistem (özellikle Avrupa yakası sahilleri açısından) büyük çoğunluğumuzu ters köşe etti.. Doğa:"Ben buradayım, güç bende"dedi.!
Deniz etkisi yağışta malum sahil kesimler zayıf alıyor çok güçlü dek mekanizması oluşması Lazım.
Son analizlerime ve son model çıktısına göre yarın ki asıl lokma Anadolu yakası güney dogusu yararlanacak.
İstanbulun her yerinde yağış olacak fakat Maltepe sancaktepe Sultanbeyli Pendik civarı biraz daha şiddetli yağış alcak yağış saati ise öglen den sonra 14:00 gibi. Asıl yogunluk o zaman