Şu son gelen dek Anadolu yakası özelikle dogusu ve ortasını için inanılmaz derece kar yaptı.
Yaklaşık 50 dk yağıyor
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu son gelen dek Anadolu yakası özelikle dogusu ve ortasını için inanılmaz derece kar yaptı.
Yaklaşık 50 dk yağıyor
Anlık sancaktepe yağış 40 dk devam ediyor.
Sancaktepe de 30 cm geçti anlık yoğun devam ediyor
Sancaktepe de 20 cm i bulmuş durumda anlık
Kütleler çok agır ilerliyor.
Başlıyoruz İstanbul gözlükleri takın radar takip
Yağış gece başlayacak dün akşam da söyledim gece başlayıp yarın gün devam edecek istanbul geneli
ben deklerin (lokal uzun bantlar hariç) 10 15 cm bırakacağını ,gelmesi durumunda siklonun 20 cm ekleyeceğini düşünüyorum. hayırlısı olsun
Dekleri ben hiç hesaba katmadım ne söylersek yalan olur. 24 ocaga kadar ki durum
hocam dek hariç derken sadece siklonu mu dahil ettiniz
Evet
Pes artık hakkaten
Bahsettiğim dek hariç bunu da unutmayın.
Hocam Anadolu Güney doğusu için 15 demişsiniz ama anlamadım orasını tam ben
Sancaktepe çekmeköy Pendik tuzla sınır olarak bu ilçelerin dogusu yani Kocaeli Gebze çayırova İstanbul da sadece SULTANBEYLİ Kurtköy ve cevresi buralar şanslı duruyor ama değişir. Bakalım yarın neler olacak
hoş bulduk sağolun
Siklon başlanğıç yeri ve bitiş yer sizin oldugunuz bölüm yağış ilk alan yerler soguma da sonradan giriş yaptıgı için yağış gidiyor soguk geliyor. Bir siklon daha patlamış olsa ege de Girit civarı o zaman şans size güler hazır soguklarla
Hocam Kartal ne olur şanslı mıyız bu sistemde
Çok zor dek anca sizin çareniz. Güney kısımlar zor havada görür. 1 ila 4 cm anca yerde kar
mezosiklon dahil mi bu cm tahminlerine basaksehir 10 cm olur mu
Dahil şuanlık böyle değişir ama Avrupa yakası Max 10 cm dekler haric ama dekler asıl sistem bombası olacak