Sancaktepe de yogun kar devam ediyor anlık
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
cephe süresi ne kadar gider hocam sizce
Gece 2 ye kadar devam edecek 2 den sonra yogunluk Anadolu yakası sabah 11 gibi tamamen çekilmiş olacak.
Anadolu yakası çok şanslı gece - 8 buz gibi soguk ile örtüyü çok alacak
-
Sancaktepe yogun kar yağışlı
-
Demek ki 850 hpa - 4 karayelle kar yapıyormuş
daha da kuvvetlencek.
-
Şuan kar için erken İstanbul adına saat 6 - 7 hareketlenme başlar.
-
Kareyel şuan daha tam etki yapmadı soguma girsin o zaman esas sıcaklık düşüşleri gelecek.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Beklediğim türde sistem
-
Evet dostlar sistem tam da test sistemi oldu.
Bakalım hani şu 850 hpa da - 4 begenmeyenler karayel ile kar yapacak mı.?
Sistemin kalitesi gücü ortaya çıkacak hadi bakalım.
Saat 22:00 İstanbulun çogu yerinden kar haberi gelmeli.
Bu saaten öncede olur yüksek kesimler de 18:00 dan sonra 850 hpa - 4 degerler rüzgar karayel
-
cm tahmını varmı acaba 5 cm gıbı gelıyor son goruntu üzdü de
5 cm den fazla olacagı kesin de artık 15 mi olur 25 mi 35 mi şans kader
-
>>>WinteR<<< asor nerde? :D
Kalbimizde
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan paçayı kurtarmak için gefs felan atma hadi yat sen bize lazımsın
-
hasancim kendini yorma. Gerek yok devamına. Eren eline koluna sağlık. Bu arada gefs 144 sistemler silsilesi demiş.. Herkese iyi geceler ❤
Abo bende diyorum azor niye üzerimize yattı hasan devir almış gfs yi.
Neyse elinize sağlık Hasan61 Eren herkese iyi geceler şuanlık takip yeter ilerisi Allah kerim.
-
Gel beraber gidelim
Bence toplanın acunun yanına gidin hem yarışırsınız.
-
Dereyi görmeden paçayı sıvamaya gerek yok geçen sene şubattada aynı terane vardı birden bire leş oldu fazla beklentiye girmeyelim ama heyecanlanmamak elde değil şu görüntülere tabiki kendi konumum olan batı karadeniz iöin konuşuyorum
Aynen katılıyorum. Süpriz olsun hava olayları her türlü olaya gebe bir bakarsınız aynı görüntüler gelir görüntülerdeki gibi etki yaratmaz yada az gösterir daha çok etkisi olur.
-
Hocam Sakami yapıyorsunuz
dek almayan bölgeler için sordum yağış sorunu olurmu acaba
Agrılıklı yb etkisinde olacaz