:D :D Eren sana denk geldi
Hasan ereni de al Bi hamam yapın güzel Bi keçe atsınlar size parasını veririm ben
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur:D :D Eren sana denk geldi
Hasan ereni de al Bi hamam yapın güzel Bi keçe atsınlar size parasını veririm ben
Size dedim model hatalı baştan sarsalar bari
Sisteme ülke olarak şuandan itibaren 39 saat kaldı. Trakya dan karayel ile kar olarak başlayacak özelikle yüksek kesimler direk kky kara dönüşü izleyecek şu görüntülerde
Modelde hata var siklonu eritmiş bu jet akışına bu siklon kabul edilemez daha derinleşmesi lazımdı
batilama göremedim. Hatta merkezi daha doğuda
Sogukları diyor eren
Model de hata var ha
12 ara ile atarım bakmadım :'D
Ben kül yutmam hem kelim hemde winter
Nasıl işimiz yok abi ? izobarların diziliminde bir etken
54 atmadın sen ondan kaçırdın orayı siklon çoktan patladı giritte
1015 daha kuzeyde
Onu karıştırma onun işimiz yok
Şu azorun kolu değişmeyecek galiba 36 saat kaldı
birşey sorucam ben esenyurtta oturuyorum cok etkılencekmıyım
İnşallah etkilenirisiniz şu görüntüde
Gece güncellemesine geldik de yazi yazamiyoruz. Paylaşım da yok sanırım
Eren paylaşım yapacaktı
İcona göre 42 saat sonra İstanbulda ve trakya da kar başlıyor
ICON sizce nasıl Winter ?
Icona göre siklon yağışına 42 saat kaldı tamda edirne Çanakkale civarından giriş yapıyor. Azorun uzuvu yukardaki çekirdeği bekletiyor siklonu da daha iç Anadolu ya atıyor hızlı dogulatıyor.
Siklonları 57 saate net görüyoruz. Fakat yağış çoktan Marmara ve egede başlamış rüzgar yönü de lodos oldugundan sıcaklıklar artış gösteriyor. Yağış direk kar olarak başlamaz kıyı bölgelerde
Sisteme gelecek olursak azorun Trakya Marmara kadar uzanan yb etkisi ne kadar olacak siklonlar hemen iç Anadolu ordan karadenize çekilecek mi sorusu için biraz beklicez.
Ama bu şekilde işimize yaramaz
>>>WinteR<<< hocam dün akşamla ilgili bir sorum olacak.
normalde açık yeşil dekler çok etkili gözükür ve hızlı bir biçimde beyazlama sağlardı fakat dün akşamkiler bu etkide olamadı.
bunun bi açıklaması var mı ?
Gelenler aslında deniz oluşumu değil di ilk etaptaki önce bunu biliniz kırım kuzeyindeki siklon bunu tetikledi bende bunu zaten görsellerde attım.
Açık yeşiller geldi ama istenilen görüntü olmadı sorusu ise rüzgar yönü havanın doyum potansiyeli zayıftı ara ara sarıya dönük kısmi dekler oluştu bu durumda baya uzun süre sonra oluştu.
Zaten yağış kalitesini gördüyseniz kimi yerlere yagdığı gibi eridi hatta bazı yerlere grupael olarak yagdı