Zonguldakli67 şu bizim malum konuyu aç aglayacalar oraya geçer. Ecwmf güncellemesinden sonra malum havada soguk konuyu aç UFO yu felan yak gelen giden olur adamlar üşümesin.
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ben beğenmedim - 16 yok hep mavi☹️ ecmwf bakalım kral o zaten. Gfs çöp zaten☹️💥😅
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ulan gfs yaktın beni yaktınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Şaka takılıyorum sana seviyoruz
ama ecwmf güncellemesinde gez dışarı çık gelme foruma
-
Ah hasan ah maaşına zam işine son
-
Ben bişe sorcam 23 den sonra Biz güneşi birdaha ne zaman gorecez
Trabzondan İstanbul a uçak bileti al uçak ta görürsün bulutların üstünde her zaman
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Hasan61 taş felan yokmu şu yukarı el sallasan
-
Ah hasan ah komutan logar Bi cisim yaklaşıyor
-
Hiç morları göremicez heralde hocalarım bu akşamda ülkemizde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yeterli mi Erdal - 42
-
Hiç morları göremicez heralde hocalarım bu akşamda ülkemizde
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
şey ben devam etmim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sana şu kadın gibi bagırmak istiyorum düzelt çabuk
-
Diyenleri Tespit edelim ve konuya erişime engel verelim mi hocam
Yok hocam bu kişileri de buna alıştırmamız Lazım. Onları da hor görmemek lazım. 2017 den sonra agız tadı ile kar yagmadı
-
gfs'nin çıktılar beklentiyi yukarı çekmiş hocam
Hava olaylarında beklenti her zaman düşük tutulur. Bazen sagnak yagmur diye bekleriz bir anda sel olur hayat durur. Şans kader kısmet
-
İLLA öldürücü dondurucu soguklar mı lazım beyler İstanbul da 50 cm kar demek hayatın felç olması demek 10 cm yağınca bile haberlere beyaz felaket geldi hayat durdu bilmem ne diyorlar. Ya hiç olmasa ne derdiniz.
-
Sistemin özeti ilk siklonla yurdun tamamı iyi yağış alıyor ve hazır soguklarla direk kar yağışı başlıyor.
Sistem deniz etkisine dönüyor. Trakya dan başlayarak Marmara batı ve orta karadenize kadar muazaam deniz etkisi kar.
Yine devamında siklon girişi var akdeniz civarı şuan herşey çok güzel gidiyor.
Kar yok soguk yok sistem bitti diyenleri anlamıyorum
-
Hasan61 sendeyiz 132 devam et