Bence bu gelen 2 sistem daha iyi izobarlar harika
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
hocam ben haftasonundan bahsediyodum zaten bu gecekinden değil
Ona bakarız zamanı yaklaşınca siklon varsa takip etcez anlık
-
Arkadaşıma katılıyorum bu sistemden bir şey beklemeyin dekler batı karadenizi vuruyor olsaydı olurdu bu sate kadar yıldızları sayıyoruz şu anda
Asıl soguma daha gelmedi
-
Sistemin asıl yeri Gebze Kocaeli
-
hocam madenlerdeyim ben çekmeköy
Sıkıntı yok o zaman gece birlikte çoşarız
-
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
Hocam siz sanki Gebze tarafında mı idniz.
-
Hocam rüzgar yönü gece yıldıza dönüyor gibi >>>WinteR<<<
Gece gelen yağış ile dönüyor bundan bahsediyorum zaten hemen çekiliyor zaten saatlik bir durum
-
>>>WinteR<<< yap benim konuma bir analiz abi 😝
Sınırlı alan
-
İşaretlediğiniz yerde Ataşehir yoktu hocam ondan sorayım dedim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Düzenledim bu mavi kutucuklu yerler asıl sistemi yaşayacak yerler devamın da kareyel yönlü gidiş olacak
-
Sultangazi sabah örtü ile karşılaşır mıyız? 150 rakım
Sınırda kalıyorsunuz şans artık
-
Ataşehir için takibe gerek var mı ?
Var gece güncellemesinde zaten başlamış oluyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kar yağışları agırlıklı olacak bölgeler.
Toplam 2 ila 4 SAATLİK bir yağış süresi.
Devamında olursa dek mekanizması rüzgar yönü karayel Anadolu yakası ve dogusu için deklerin yönünü kuvvetli kılıyor.
-
umarım şu dekler fazla geç kalmazlar,sabah 6.30 da işe kalkıyorum,gece kar nöbeti zor yani
Dek yok ayrıca rüzgar kareyel İstanbul adına gece 00.00 - 03.00 arası kuzey kesimlerde kar yağışları olur onun haricinde başka birşey beklemeyin.
-
Sistemin 1 numaralı yıldız yeri Kocaelive Gebze ve çevresi