Ve bu dediğim olursa komple ülke sistemi olur kar almayan yer kalmaz kısmı yerler hariç
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam size bişey sorsam bu batıdan giren sistem biraz daha doguluyip orta karadenize kadar uzanma şansı olurmu
Siklonun vicdanına kalmış çünkü orta Karadenize sırtını vererek Karadenize çıkıyor. Soguk her zaman siklonun batısında olur sizin için lazım olan şartlar.
Giritten girecek iç Anadolunun dogusu orda dogu Karadenize dogru yükleselmesi lazım.
-
Bu sistemler 2012 hatırlatıyor Nostalji zamanı
Onu katlar şu görüntülerde
-
Bence az daha iyi kar vermesi lazım ve model daha da iyi olacak.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Burası önemli aslında
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Aslında ben şahsen afrika bekliyordum yarın afrika atak da çıkabilir normal şeyler
-
Hocam yarınki ecm güncellemelerine bakalım bir de yarın. O bu aralar daha istikrarlı gidiyor sanki.
Ortada siklonik sistem var normal arkadaşlar olur böyle vakalar Avrupa modeli Ecmwf yakalar
-
yarın belli olur gece güncellemesi hep kötü çıkıyo zaten gfs nin
Salı sallanır çarşamba çarşafa dolanır perşembe gecesi mübarek gün
-
yav ben ne yaptım gfs işte hoam içmiş gene ne yapalım boşver sabah gelir kendine
Karadeniz sistemi değil diye ettin demi
-
Hasan61 20x yap ileri sar güncellemeyi.
2 güncellemeyi size bıraktım ne yaptınız ya ayarlarını bozdunuz makinenin
-
Basra dan bir atak var hadi gfs
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Arkadaşlar hepinize iyi geceler
-
Hasan61 eline sağlık gece devam edelim
-
Şimdi gör birde
Eren kapalı önü azorun 985 mb alçak var Bi cacık olmaz