Kütle çok büyük şuan radarda gözüken kütle
>>>WinteR<<< tarafından yazılan gönderiler
-
-
Gelicek mi yani abi
Gelir Erdal eger sıcaklık uygunsa yağışı kar olarak alırsın
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Çağrı Erdal ok yönünü takip et
-
Kütleler sağlama benziyor dp yeterli gibi >>>WinteR<<< hocam seyirlik birşeyler görürmüyüz 1 - 2 saate ?🥶❄️
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Güzel şeyler olacak gibi yüksek kesimler şanslı tabiki sıcaklık uygun Süpriz yapabilir.
-
Yalnız şu sondaki siklon siklon yani tam yağış kar siklonu ha soguk ile birleşmiş olsa
-
O ab lerin hepsi kaybolup doguya hazara kadar gidecekte araya İskandinav yükseği gelecek te.
Ölme gfs ölme.. Dagdan kestim kereste
-
Böyle hayatta inmez
-
sizce şu 22 ocak tan sonra gelecek sistemin hatları kaç gün sonra belirlenir Winter bey?
3 aşagı 5 yukarı belli gibi ufak pürüzler var çok büyük bir sistemde olabilir. Çok mini siklonik sistemde. Gelmeme şansı çok zayıf illa ugrayacak bakalım neler görcez.
Salı gibi kesinleşir.
-
Arkadaşlar ben gidiyorum hakkınızı helal edin gece görüşrüz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Dedim ben o ab ler İtalya İNERSE kapatırız
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Gelme daha öldü buralar Bi sen kaldın
-
Tepemizde maşallah şampiyonlar liği gibi her türlü alçak basınç var
-
Bu son ab ler den sonra kuzey kanalı açılırsa iniş aşırı batılı olur kutup sogukları. Bize gelmesi için şuan mevcut gözüken ab lerin acil dogulaması lazım.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bi bitmediniz be kardeşim
-
O 985 mb ab İtalya civarına İNERSE güncellemeyi kapatırız